jocs florals

jocs florals

dilluns, 23 de juliol del 2007

Ja estem tots cansats

Rebo fa uns dies una nota de premsa on l’Ajuntament de Dosrius ens informa que esta fent gestions amb Aigües Ter Llobregat (ATLL) perquè aportin recursos per la construcció de les canonades, els equips de bombament i un dipòsit d’aigua molt necessari per un nucli de el nostre municipi.
El cost del projecte es de 2.000.000 d’Euros.
ATLL ho financem entre tots amb el rebut de L’aigua.

L’argument per demanar els diners es que la canonada es d’alta, es a dir que nomes es per dur aigua al dipòsit i en cap punt del seu traçat es pot agafar ne.

Felicitacions al sr Alcalde i al seu equip per la feina que estan fent, aconsegueixen diners de sota les pedres per solucionar problemes del municipi, pro.

Jo, per mes voltes que li estic donant no acabo de entendre perquè la construcció de les canonades, els equips de bombament i els dipòsit d’aigua que nomes son per dur aigua als dipòsits i en cap punt del seu traçat es pot agafar-ne, si es fan a Can Canyamars ja no son d’alta.

No acabo de entendre perquè aquesta instal·lació no es d'alta i hem de pagar-la integrament els veïns.
Ja estem tots cansats i pot ser desprès de les vacances tinguem el cap mes clar.

Son dues maneres de veure la mateixa realitat.

Si algú ho entén si us plau deixeu un comentari.



http://cancanyamars.googlegroups.com/web/28-aigua%20alta%20Massuet%5B1%5D.pdf?gda=BH-u-1EAAABm2EkR3spkODvrCAQNpL_E7D97h2TPqe-YJD1owhp-5GG1qiJ7UbTIup-M2XPURDS-bTQHZ0KfBO1PxYMxVX6zyCWfcasrLvcFWYugTeFTxeZKMvI7X4xQZrqClwsdFDQ&hl=es