jocs florals

jocs florals

dilluns, 18 d’octubre del 2010

Ja tocaba

Una mica d'enrenou i comentaris fora de lloc hem tingut a Canyamars per una inspecció que van passar els comerços la setmana passada, no es mes que un programa de salut publica orientat a la prevenció del sector de l'alimentació.


Es va fer per consell de la Diputació, el que fan es mirar l'estat de l'establiment i fan un informe que el rebran els inspeccionats i l'ajuntament.

El resultat pot ser correcte o amb les indicacions del que han de millorar, mai els sancionaran, altre cosa es que els comerços desprès en prenguin o no les mesures.

Ja porten al voltant de quatre anys fent ho al menjador del centre escolar i a la residencia d'avis, em sembla que l'any passat el van fer en Can victor, en el Classic i el Benguisat.

Aquestes inspeccions son un fet normal en altres municipis i son d'agrair, el que no era normal es el que es feia fins ara, cap comerç que tingui les cosses en condicions ha de tenir cap por, si algú es molesta es que alguna cosa no la te con l'ha de tenir, en perjudici de la salut dels seus clients.

Ens trobarem amb que l'unic comerç no te la llicencia pertinent i ara l'ajuntament en tindrà constància oficial i alguna cosa es veurà obligat a fer.

Com a ciutadà agrait que es facin i si pot ser també de l'aigua que es ven sense concesio.

El fet que arribes la notificació de l'ajuntament desprès que l'inspector es d'aquelles cosses que necessiten millorar, la comunicació de l'ajuntament amb els veïns evidencia d' un funcionament molt deficient, pot ser que algú es qüestiones d'una vegada si es cert que son els ciutadans els que son raros o es el repartidor que per les circumstancies que siguin no acaba de fer be una feina tant important.