jocs florals

jocs florals

dilluns, 14 de febrer del 2011

Un nou projecte

Com be sabeu CiU del municipi ha fet un procés de renovació de les persones que estan al capdavant , em sembla que uns per edat i altres per fatiga, les persones que han estat protagonistes en els últims anys han tingut la generositat de deixar el pas a persones noves, fruit d'aquesta renovació ha estat el nomenament de l' Antoni Valls com a candidat a l'alcaldia per les properes eleccions.

L'Antoní Valls, advocat de professió ja ha estat regidor en l'ajuntament de Mataró, bon coneixedor de la realitat del municipi te per a mi una qualitat molt important i es que sap escoltar a les persones, el tracte amb ell es sempre molt proper i càlid .

Fa temps que amb en Tolio com el coneixem a Canyamars parlàvem de projectes i actuacions que amb poca despesa podrien fer mes agradable i practica la vida en el municipi, mai pensant en que podria ser el cap d' una formació ja que ell es militant de Unio, el partit petit de la federació.

Be un bon dia en Toliu em truca i em diu que li agradaria comptar amb mi per preparar un programa engrescador de cara a les eleccions de Maig, ens veiem, m'explica el seu projecte i molt sincerament els trets generals del que pensa, he de dir que en el passat he estat jo el que ha anat a demanar si podia contar amb ell, no em puc negar i a hores d'ara estic documenta'n me, buscant dades i preparant actuacions concretes que qui sap si algun dia tindre la satisfacció de veure com es fan realitat.


La tasca es engrescadora i m'ho estic passant molt be dons s'està envoltant d'un grup de persones amb molt de talent, a la vegada el grau de confiança que et dona es molt gran, no espereu que faci cap filtració ni digui cap nom, tampoc te cap importància, ara l'interessant es la feina de localitzar els problemes que tenim i buscar hi solucions, les persones que ho faran realitat ja sortiran quan sigui l'hora.

Ho explico per que crec que es un acte de respecte cap els lectors del blog, a l'hora de llegir un escrit o una entrada han de saber aquestes cosses del seu autor, les seves simpaties i les seves preferències.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Y la foto ¿que tiene que ver con la entrada? ¿De que me suena?

L'Albert ha dit...

Jorge la foto tiene que ver con un grupo de personas que se divierten haciendo una actividad sana, que requiere de conocimiento, preparación, esfuerzo, atención , de confianza en el compañero, una serie de cualidades que considero muy positivas.

El objetivo no es ir en contra ni aprovecharse de nadie , es de mejora personal, de hacer lo que te gusta a ti, con tus fuerzas, en positivo.

Tu sabes mejor que yo lo que representa.

Estas actitudes que son validas para el deporte, lo son aun mas para el trabajo en equipo.

Hay otro motivo, el más importante y es que a mí me gusta la foto ,a que es chula.

Roser López Grau ha dit...

Per conéixer més el grup,podeu entrar a la pàgina del facebook:
ciudosrius@groups.facebook.com

Anònim ha dit...

Ahora lo entiendo, pues si la foto es chulisima, suerte tuvimos que al final salio el sol.
Saludos

L'Albert ha dit...

Ya te hare llegar un CD, la foto esta hecha a vista de cabra.

Anònim ha dit...

Bueno, Albert, todos los programas se empiezan por elaborarlos, depués se han de llevar a cabo.
En cuanto a cuáles son tus simpatías o preferencias...la verdad es que tampoco tienes por qué dar ninguna explicación.
Espero que los objetivos que se marquen en el programa se puedan llevar a cabo...mucha suerte!!

También pienso que CIU ha hecho muy bien en cambiar las personas que tiene al frente en Dosrius, se necesita un aire nuevo...

Un saludo