jocs florals

jocs florals

dijous, 3 de febrer del 2011

La ruleta russa

Ja va cap a dos anys que van fer uns canvis en la plaça de la Germandat, en acabar les obres vaig veure aquest cable electric sobresortint en la acera bicolor que ens van deixar, em va sobtar ja que per el guix que té deu ser d'un voltatge elevat.

Vaig pensar, ja ho arreglaran, es el carrer principal de Canyamars, però no ha anat així, va passar la festa major i el cable continuava allí.

També va passar la tardor, el fred, la primavera i el cable ja formava part del paisatge urbá.

Va passar altre any i altre festa major, altre fira del bosc, han passat per allí, organitzadors, muntadors, els de la brigada, que deuen passar l'escombra, i el cable continua gaudin de la fresca, pelant se i degradant poc a poc el seu aïllament fins que arribi un dia que una persona tingui la mala sort de quedar se enganxat.

Ignoro els elements de seguretat que te l' instal•lació, com a mínim una bona pessigada s'endura qui li toqui en sort el tret d'aquesta ruleta russa que sense saber ho estem jugant.

Ara que venen les eleccions, penso que en lloc de estar preocupats de l'erotisme de les soques o d'estar cavil•lant com trobar hi defectes als que van en les llistes dels altres partits, aquestes petites cosses del dia a dia com son el manteniment i la neteja tenen molta importància i pot ser ara sigui el moment de dir ho a veure si l'arreglen, encara que sigui per els vots, pro que l'arreglin.

Ja ho se que no es mes que un cable que surt de l'acera, per a mi es el sintoma d'un estat de cosses, ja fa dos anys que esta allí, vol dir que tenim establert un sistema on la gent ja passa de dir res, la desmotivació i el desinterès dels encarregats de fer funcionar el poble es fa evident, ningú va revisar atentament la entrega de la obra, ningú te cap interès en comunicar al responsable una deficiència, si existeix el responsable, i ningú dels que passem sovint tenim la mínima fe en que si li diem alguna cosa a la cúpula del ajuntament (per que dir ho en altre lloc no te cap utilitat ) no fos el cas que ens agafin per antisistemas, contraris al regim o gent delicada.


Canyamars es al municipi de Dosrius, gobernat de fa 12 anys per el nostre estimat alcalde en Josep Jo.


4 comentaris:

Santi Rivelles ha dit...

Ja saps com funciona aquest pais.

Quan hi hagi una desgracia. Llavors si, i sortiran a les noticies per a dir que o no ho sabien, o que per culpa de la empresa que fa voreres no ho han pogut solucionar.
Pero que ells ara si ho arreglen.

L'Albert ha dit...

Tenen altres preocupacions, bé, si algú es queda enganxat li pot servir aquest testimoni d'abandonament en el carrer Major.

Anònim ha dit...

Albert no dices nada del tema de aparcar, desde el primer dia en la curva que hay en la plaça los carteles lo prohiben y el color amarillo pintado. Alli todo el mundo aparca de cualquier manera y incluso encima de la plaza, ¿quien estará comprando al alcalde por el echo que no multen? ¿los del restaurante? porque poca cosa más hay allí

L'Albert ha dit...

Creo que lo que dices tiene relación con la entrada que he hecho explicando la historia de las placas, no sé si te refieres a eso.
Tal vez la gente del pueblo sabe la historia y aparca con tranquilidad.
El pobre del bar esta de los nervios con esta gente, aunque cuando se acercan las elecciones miran de ganarse a los comerciantes y son mas zalameros.