jocs florals

jocs florals

dilluns, 3 de setembre del 2007

Vias de comunicacio lentes










Que be que es circula per la nova carretera, nomes amb el temps es veuran els avantatges que porta per tots.
Aquestes vies rapides son molt necessàries per la competitivitat de les empreses i augmenten la comoditat i la seguretat en els desplaçaments.
El seu cost es molt elevat i agafen molt espai, es per això que triguen tant per fer les.

Trobo a faltar en el nostre municipi altres vies de comunicació que per el seu baix cost nomes pot ser que no les tinguem perquè no son una prioritat.

Serien les vies de comunicació lentes, camins per gent que la seva opció es desplaçar-se a peu o amb bicicleta o que no en te necessitat de anar tan despresa.
Afegiria un atractiu turístic mes al municipi i el seu reduït cost segur que l’estalviaria l’estat en despeses de salut.
Per les lleres de les rieres ja casi que els tenim, nomes faltaria acabar de comunicar los.
Podríem anar de Canyamars a la platja amb bici.
Es altre opció de mobilitat que es pot impulsar amb un petit esforç.

Per cert moltes felicitats als organitzadors de la bicicletada de Dissabte, feia goig veure tanta gent amb bici per el poble.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Albert.

Si que es cert que ens manquen vies per poder fomentar el desplaçament en bicicleta o a peu. En un moment com el que estem vivint ple d’interessos per la sostenibilitat i on una mobilitat sostenible es, o hauria de ser objectiu prioritari, es fa del tot necessari inventar propostes encaminades a millorar aquest aspecte. En aquest sentit, com ja deus saber, ja fa temps que la Plataforma El Roure reivindica el carril bici. Estic del tot segur que aquesta reivindicació es veuria satisfeta si aconseguíssim adequar i comunicar les rieres i les seves lleres. No oblidem que les rieres estan en perill.
No vull ser oportunista, però voldria recordar que en el programa electoral d'Esquerra hi havia una proposta en aquest sentit. Es tracta d’actuacions bàsiques pel benestar i dels veïns i les veïnes de Dosrius i del nostre entorn.
Salut Albert
||*||
Eduard Garcia d'Esquerra Dosrius

Anònim ha dit...

Trobo que és una molt bona proposta, anar de Canyamars a la platja amb bici o a peu, a més de fomenta l'exercici reduiriem el trafic, i a més a més els joves que no disposen de vehicle propi que han d'utilitzar el transport públic que no sempre va del tot bé, podrien desplaçar-se d'una forma molt singular.
Espero que s'estudi aquesta proposta ja que pot beneficiar a tot el municipi.

L'Albert ha dit...

I amb un cost baix.

De moment no pots plantejar-te altre alternativa que el cotxe perquè no la tenim.
Cada desplaçament que es fa a peu o amb bici es un vehicle que treus de les carreteres.
Si en trèiem de vehicles, pot ser no en tenim que fer tantes.
Hem de pogué tenir aquesta opció.
Es un ajuntament petit, amb pocs mitjans i amb problemes grans, tenim l’exemple de la urbanització, pro una vegada aquestes cosses es van solucionant aquestes demandes de la gent comencen a ser molt possibles.
Gracies per les vostres aportacions.
Que tinguem sort
Albert