jocs florals

jocs florals

dilluns, 10 de setembre del 2007

Robatoris a Can Canyamars

La passada setmana han entrat a robar a dues cases de la urbanització, son dues cases a tocar l'una a l’altre.
Per les característiques dels objectes robats, a mi em sembla que pot ser gent jove que freqüenta l’urbanitzacio o gent necessitada que volta per aquí buscant o fent feines esporàdiques.
Els mossos d’esquadra ja n'estan fent la seva de feina.
Encara que el que s’emportin no siguin cosses amb un gran valor, les destroces i l’ensurt sempre afecten molt als damnificats, generant pors i ganes de engegar ho tot a passeig o be, inversions exagerades per protegir se que moltes vegades superen en molt el valor de lo protegit.

Es molt comprensible perquè la seguretat es una necessitat bàsica.

Penso jo que amb una alarma que funcioni be i doni avis als veïns o a una central seria suficient per aquestes menes de robatoris.
Omplir les casses de gossos de races perilloses o altres mesures exagerades penso jo que es pitjor remei que la malaltia.
Estar tots alertes dels fets estranys trucant als mossos o als municipals cada vegada que pensem que pot haver un fet sospitós, penso jo que ens dona molta seguretat.
En aquest sentit hem de estar alertes i ser prudents sempre i en totes les nostres activitats.
Als lladres si els ha sortit be, tard o d'hora i tornaran.

El telèfon per a totes les emergències es el 112, tenint en compte que es un numero centralitzat crec que a Sabadell i donat que en la urbanització tenim la dificultat afegida que no tenim noms als carrers i no podem donar una adreça, sembla mes indicat en cas d’un servei urgent trucar directament a la comissaria mes propera dels mossos que es la de Mataró i explicar ben be on som.
El telèfon es el 93 741 8100. faríem be de tenir ho memoritzat al mòbil.
La meva solidaritat amb les famílies afectades.