jocs florals

jocs florals

dilluns, 3 de setembre del 2007

Comentari

“Els problemes que tenim a les urbanitzacions son molt greus i complexos i tothom sap que la seva solució te un cost molt elevat, tant en diners, com en esforços de tota mena.
Res no es fàcil i cal admetre que la solució d’aquesta problemàtica situació es especialment costosa i molt feixuga d’afrontar.
Però si no ens hi posem, no acabarem mai.
Sense una taula de diàleg participada per totes les part interessades, una actitud positiva tant per part de l’administració com dels parcelistes i una voluntat sincera d’afrontar la situació amb joc net, amb objectivitat i amb ganes veritables, no en sortirem.... i continuarem amb la mateixa situació de fa dotzenes d’anys, amb el conseqüent agreujament dels problemes i amb un cost cada dia mes gran per poder-los resoldre.”

Aquest encertat comentari d’en Jordi Vigué i Viñas penso, reflexa el tarannà amb que ajuntament i associació de propietaris hem anat fent fins a les hores i que ens ha permès arribar a la situació actual amb un projecte de urbanització i reparcel·lació redactats i a punt nomes dels tràmits administratius.
Aquesta manera de fer les cosses penso que es un patrimoni que hem de mantenir.