jocs florals

jocs florals

dijous, 27 de setembre del 2007

A vegades ens equivoquem

A vegades penses una cosa i no l'encertes.
Jo sempre havia pensat que a l’hora de tenir que pagar per arreglar d’urbanització, la resistència o les protestes vindrien de gent gran, amb pocs recursos econòmics, que van comprar la parcel·la fa molts anys o de gent que estava molt propera de la carretera i poc afectada per l’estat de les infraestructures.

Haig de reconèixer que no en vaig encertar ni una, dons la oposició i les protestes han vingut de gent que te varies parcel·les, amb recursos econòmics, que han comprat mes recientment , que viuen allunyades i molt afectades per l’estat de les infraestructures.

Algun d’ells amb una oposició molt activa, coneixedor de la problemàtica, al comprar se la casa ja va deduir li de llarg el cost del projecte al venedor.

Haig de reconèixer la meva sorpresa per el fet que son ells els mes beneficiats de que tot estigui ben endreçat i clar legalment.

Em costa entendre la seva oposició perquè de no fer res o allargar el procés, son a la vegada els mes perjudicats patrimonialment.

Be, tots tenim la llibertat de fumar, de agafar una mona i de tenir hàbits que ens perjudiquin en la nostra salut o patrimoni.

Cap problema si els seus hàbits nomes son nocius per la seva salut o el seu patrimoni.

Nomes demanar los respecte per els que o no volem fumar o volem viure amb dignitat i en un entorn endreçat com ho fa la majoria de la gent.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ara sí que m’has deixat de pasta de moniato, m’explico, si ara agafem el projecte tal i com està aprovat, ningú ja no l’atura, llavors dius que no entens a alguns que protesten, és a dir, no entens que:

•Es reclami a l’Ajuntament que pagui la part referent a clavegueram, doncs hem pagat el rebut durant molts anys i s’ha fet malbé per falta de manteniment (si algú creu que falto a la veritat que llegeixi les normes sobre clavegueram (estan penjades al Web de l’Ajuntament) i llegeixi la justificació de dites obres en el projecte del 2005 i que cadascú tregui les seves conclusions).

•Es reclami que l’ajuntament es faci càrrec econòmicament de la part proporcional als vials principals.

•Ara ha d’aparèixer una nova normativa a nivell de Catalunya (està en fase d’al•legacions) on els ajuntaments s’han de fer càrrec econòmicament de la seva part proporcional a les zones verdes, vials i zones de serveis, llavors no entens que es reclami que no facin els càlculs amb índex d’edificabilitat, doncs la zona verda és zero, per tant han de pagar zero, si no que facin els càlculs per superfície de sòl.

•Diguem un sol parcel•lista, un sol propietari, o una sola persona que visqui o sigui de Can Canyamars que no surti beneficiada econòmicament, que tingui una rebaixa en el preu final a pagar. Crec que TOTS sortim beneficiats, independentment d’associacions i històries anàlogues.

•Entenc que l’Ajuntament vetlli pels seus interessos (no ho comparteixo), no entenc que una persona currante i cabal com tu que ha treballat tantes hores no comparteixis, o com a mínim, no entenguis de què estem parlant. TOTS podem sortit beneficiats.

Manel

Anònim ha dit...

Manel, no faig mes que mostrar la meva sorpresa per un fet , per a mi estrany de que una gent que en surt molt beneficiada de que la urbanització estigui endreçada sigui la que es va oposar al fet que treballéssim en aquesta direcció.

No se de on treus que nosaltres no estem d’acord en rebaixar el cost, els diners ens costen molt de guanyar a tots i hem fet moltes gestions al respecte, algunes amb exit.

Si ens haguéssiu donat l’oportunitat ho podíem haver explicat.
Poc costava dir ¡ hey nois això no ens agrada com ho esteu portant, pensem que es pot fer millor.

No fiqueu a parir als responsables de la situació ni als que no han fet mai res, permeten que les cosses arribin aquí, fiqueu a parir als que estan treballant com feu ara vosaltres per el que creieu just.
Ara pots criticar un projecte d’urbanització i aviat un de reparcel•lació perquè alguns partint de cero els han fet possibles, sense demanar-te res ni anar parlant malament de ningú.

A la teva llista falten altres coses que poden baixar molt la factura, depenen de la voluntat de l’administració, atacar-los i amenaçar-los penso jo que no es la millor manera i això ens perjudica.

Jo no puc mes que estar agraït a la gent que fa el que pot per estalviar-nos uns diners o millorar els serveis.

Penso que hem perdut, abans l’urbanitzacio nomes tenia una veu i ara això es un galliner.
La opció que es va elegir, per a mi es la pitjor , anar a dividir als veïns.
Així ja no es pot fer res i jo nomes estic esperant acabar els plaços necessaris per deixar a gent amb mes ganes que continuïn estirant del carro.

Gracies per els teus aclariments.