jocs florals

jocs florals

dijous, 13 de setembre del 2007

Un nou curs

Una vegada acabades les vacances i amb elles les festes i celebracions , comencem tots un nou curs, a casa ja estem tots intentant quadrar els horaris de les escoles, les activitats dels fills i la feina en un exercici d’organització digne d’una empresa.

A Dosrius també comença el curs amb una escola nova.
Ens hagués agradat tenir la a Canyamars on en altres temps amb menys nens, mitjans econòmics i tecnològics ja en tinguérem una, sembla que es més racional ubicar-la a Dosrius però de ben segur que molta gent li hagués frepat tenir-la aquí.
Comença amb preses i dificultats com tot lo nou, però de ben segur que les ganes de la direcció, els mestres i els pares faran que tot vagi be.
Es petita com els nens però de ben segur que farà grans persones.

A Can Canyamars aquest trimestre que comença ha de ser el de la traca final, segur que en tindrem moltes de noticies, i amb elles les polèmiques, molt lògiques doncs a tots ens tocaran la butxaca.
En aquets mesos els projectes han de caminar al seu final.
L'Ajuntament esta fent un gran esforç.
El projecte d’urbanització és té que actualitzar resolent les al·legacions fetes i el de reparcel·lació de segur que veurà la llum.
Amb els dos redactats sabrem per fi quin és el mal que hem de patir.

La situació legal té que quedar del tot aclarida i amb una mica de sort, les sentencies als recursos del promotor veurem com es resolen.
La feina dels últims anys ara donarà els fruits, l'urbanització, neta de enrenous i irregularitats restarà a punt de la seva “normalització”.

L’any 2008 la urbanització podrà dir allò de “año nuevo vida nueva”.

Aquest trimestre també serà el de la renovació de la junta de la associació, set anys en són molts i ja ens toca la jubilació, la dificultat com sempre serà trobar gent que vulgui agafar el relleu.
Personalment, les meves circumstàncies personals no em deixaran dedicar-me amb la intensitat habitual.

Anirem caminant i resolent les dificultats que vagin sortint amb les dades i els recursos que disposem en cada moment.
.
Això ja ho tenim a tocar dels dits.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Serà difícil trobar un relleu com tú Albert, amb tanta dedicació i constància, has fet una molt bona tasca junt amb als teus companys ... des d'aquí el meu reconeixement! endavant Albert ! segur que el que et propossis ho aconseguiràs !

Anònim ha dit...

Albert no deixis de fer coses per tothom necesitem gent com tu.