jocs florals

jocs florals

dilluns, 16 de març del 2009

Urbanitzacio Can canyamars, nou projecte de reparcelacio




Hem rebut una notificació del ajuntament de Dosrius on ens informa de la contractació d’un nou equip per redactar la modificació del projecte de reparcel·lació de Can Canyamars.

El cost de 20.300 euros ho pagarà integrament la Diputació de Barcelona.

El nou projecte tindrà en compte les modificacions fetes en el projecte d’urbanització , les al·legacions les errades del anterior i les sentencies judicials de Setembre de 2008.

El que pot ser que si ens repercuteixin als veïns es la inscripció al marge en el registre de la propietat del nou projecte.

Ja estem ben enfilats en la recta final de tot el procés , es moment de anar acabant els projectes y de recollir els fruits d'anys de treball.

Per el que esta a casa al marge de tot mai serà una bona noticia el rebre una notificació en la que te que pagar una quantitat elevada, pro per els que hem viscut intensament tot el procés ( que som molts ) el fet que estem a les portes de solucionar un problema que arrosseguem de l’altre generació es motiu d’alegria.

Hem fet entre tots un gran esforç per arribar aquí, hem de contar que partíem de una situació molt complicada, els grans del poble em deien si sabia ben be on m’avia ficat i vaja si sabien per que ho deien.

Hem aclarit la nostra situació legal i acabarem pagant unes quantitats mes que acceptables.

Un camí difícil i complicat amb tots els entrebancs que ens puguem imaginar, els veïns hem actuat amb paciència i comprensió i l’ajuntament ha anat superant un darrera l’altre els obstacles que han anat sortint.

Valoro moltísim el fet que hem mantingut la cohesió entre els veïns en un problema que fàcilment ens podíem haver barallat infinitat de vegades.

La lucidesa i la voluntat de unes persones ha estat determinant.

Ara quan ens passin el rebut ningú estarà content, es molt lògic, pro una vegada acabat tot i comparat amb altres llocs, penso que acabarem la feina amb una bona nota.

Es un projecte de molts anys de esforç i de feina en silenci que espero ara anirem veient els resultats i recollint els fruits.

Al final tots el que de una manera o altre hem participat en el procés podem estar ben orgullosos de com ha anat tot.