jocs florals

jocs florals

divendres, 22 d’octubre del 2010

Tardor a Canyamars


A Canyamars cada època de l'any es pot gaudir d'alguna cosa diferent, a la tardor des de sempre hem tingut un atractiu que ha fet que molta gent vingui a visitar nos.

Poques cosses son comparables a la il·lusió d'ensopegar se amb un rovello i poques cosses donen tanta alegria com comprovar que no estava sol.
    
Canyamars ha tingut boletaires mítics, al pla dels bolets es on els venien, permeteu me recordar al meu veí, en Modest de can Sus que ensenyava orgullós una vella fulla de diari on sortia amb una foto de un bolet molt gran.
A vegades el veies sortir diumenge a l'hora de la migdiada, quan ja tothom havia revisat varies vegades el bosc, amb un enorme cistell, com volen passar desapercebut i no es feia fosc que tornava per l'altre canto de la casa amb el cistell ple de bolets de tota mena.

Per aquestes èpoques ca seva era un no parar de persones sobre tot els matins, que el venien a veure, penso que en la esperança que els digués o dones alguna pista de on els trobava.

Vui aclarir que les fotos dels bolets amb que il•lustro la entrada son agafats a Terri de la Sal, per desgracia aquí a Canyamars amb el canvi climàtic, ja fa temps que no es troba res de bo, una llàstima, que li farem.

De bolets ja en surten ja, però noi, tots verinosos, quina mala pata.


Aquest any te molt bona pinta i em sembla que ho passarem molt be.