jocs florals

jocs florals

dilluns, 2 de març del 2015

Jo per a cada solució tinc un problema.

En l’últim ple del dia 26, a l’endemà de la reunió informativa  en el poliesportiu de Canyamars la Sra. Judit Coll, regidora en representació de la PAC va fer unes preguntes a l’alcalde que podeu veure en el tall de vídeo de mes avall.

 Ella en la seva intervenció qüestiona que les obres es comencin per la part de baix.

La regidora que en tota la legislatura ha mostrat un interès i una preocupació per la nostra problemàtica va preguntar també altre cosa que es de sentit comú.

“ Com es possible que els carrers siguin de propietat municipal i l’ajuntament no els pugui netejar, es a dir com es pot entendre que tinc una cosa que es meva i no la pugui netejar”

Una pregunta que es clara y concreta:

“Digui’m quina normativa li prohibeix netejar els carres que son seus.”


Aquí podeu veure la seva intervenció.



En el següent vídeo a partir del minut 1 i 4 podeu veure  la resposta d'un alcalde trist, sense il·lusió, sense iniciativa, sense projecte, un alcalde a qui li te que dir la regidora de la oposició a on te de anar a preguntar com ha de fer ho per donar llicencies.

Com es la norma no respon el que li pregunta la regidora.

Ens vol fer creure que totes les administracions ( Generalitat, Diputació..) poden destinar recursos públics aquí menys la seva.

L’il·lustríssim senyor va repetint al llarg del ple el mateix mantra que a la reunió i el que l’escoltem sempre, que tot depèn de decisions tècniques  jurídiques, pressupostaries, administratives, o d’altres administracions, a vegades d’instàncies superiors sense especificar, res depèn d’ell ni de la seva voluntat, ell pobret està atrapat, a cada solució i veu un problema.


La pregunta que em faig es: llavors, per que carai el volem d’alcalde?