jocs florals

jocs florals

dimarts, 24 de juliol del 2007

Tengan cuidado ahi fuera



El pavimento ya empieza a estar muy deteriorado y hay agujeros muy grandes, que, de no hacer nada, con las tormentas de final de verano su tamaño se multiplicara.

Empiezan a surgir trampas en las que alguien se puede hacer mucho daño.
Mucha atención a los vehículos que circulan por su izquierda para evitar los agujeros.
Moderemos la velocidad que esto empieza a estar peligroso de verdad.

Hasta ahora la Asociación de Propietarios hacia fotografías de los agujeros que pudieran representar un peligro, los situaba en el plano, solicitaba una entrevista con el alcalde y le exponía la necesidad de repararlos por motivos de seguridad.

Las cosas de palacio van despacio pero un día nos encontrábamos con muchos de los agujeros tapados.

Ahora tenemos dos asociaciones en la urbanización y creo que en justicia le tocaría a la nueva efectuar este servicio.
Tal vez así comprenderán la necesidad de tener buenas relaciones con las personas que están al frente del municipio.

Esta bien criticar todo lo que se mueve, ya veis que es muy fácil y ahora puede hacerse desde casa de una manera anónima y cobarde, pero al final la realidad se impone y lo que necesitamos las personas son soluciones.

.


9 comentaris:

Edgar Ollés. ha dit...

Albert,
Avui has escrit al meu blog (fet que t'agraeixo) i em planteges una sèrie d'afirmacions que em generen certes preguntes:
1r.- Si tu pagaras entorn a la mitjana, els que t'envolten, pagaran menys de la mitjana del cost. Quins propietaris pagaran per sobre de la mitjana???
2n.- El compromís que feiem és ben clar i senzill. Nosaltres defensem que, tenint en compte el gran greuge històric que ha patit can Canyamars, que l'ajuntament s'hauria de comprometre a assumir, com a mínim, el 50% del que costi l'arranjament que es faci a la urbanització, és a dir, el 50% dels cost hauria d'anar a càrrec dels pressupostos de l'ajuntament. Les fòrmules per finançar una operació d'aquesta magnitud hi són. El primer pas, podria ser aplicar autèntiques polítiques de control de la despesa pública. En el blog explico, per exemple, com ho podriem fer per disposar d'un estalvi de 540.000 Euros en quatre anys. En vuit anys, l'estalvi seria de 1.080.000 i en dotze anys 1.620.000 i en setze, de 2.160.000 Euros,... Entens el que vull dir??
I, començant per això, imaginació i inventiva. L'ajuntament no es pot endeudar per una causa com Can Canyamars? No és prioritari Can Canyamars a la compra del Pou del Glaç? Suma-li els 300.000 Euros de als 2.160.000 que t'he comptat abans. El municipi ha crescut molt ràpid i té recursos,... el que passa que l'escala de prioritats no sempré és la mateixa.

Última pregunta: T'imagines que succeiria si algun tribunal considerés Can Canyamars com a sòl urbà consolidat? Qui hauria de pagar? És impossible que així sigui?

Edgar Ollés. ha dit...

el del comentari anterior soc l'edgar ollés.

Anònim ha dit...

Albert, crec que hauries de començar a assumir que tu no treballes per l'ajuntament, o si? Es als veïns a qui has de defensar, no als teus amics de dins, comença a ser una mica ridicul veuret continuament afalagant les iniciatives de l'ajuntament siguin les que siguin, et recordo que tu tambè ets veí de Can Canyamarsn no ens vinguis amb que els "Set Magnifics" han tapat forats gracies a les teves reinvindicacions, no han fet res. L'estrategia que estàs seguint es veu a distancia que es una campanya encoberta per netejar una imatge que fins ara no s'ha cuidat, dignificat d'un cop ja.

JORDI

Anònim ha dit...

Hola Edgar, benvingut a aquest espai, vaig per feina que deu mido la feinada de respondre els teus comentaris.
Anem-hi dons amb molt de gust , Mira, que jo no pago la mitjana, jo estic a la banda mes alta, perquè la meva parcel•la es de les grans i plana, això implica molta edificabilitat i en conseqüència mes quota.
Qui pagarà mes ? dons qui tingui mes edificabilitat.
Et tinc per una persona intel•ligent i preparada i penso que això ho saps, pro la qüestió pot ser aclaridora per altre gent que ha sentit altres versions.
- Darrera casa tinc una explanada que consta com a 1 parcel•la i en surten 11.
- Mes amunt tenim una pineda de una mida similar que es tota edificable.
- A tocar dels tallers Uris tens unes explanades que tot son baix mes 2.
Si busquem en trobarem mes.
Aquets superan en molt la mitjana.
Si vols podem espantar encara mes a la gent, fem la divisió per el numero de propietaris, com que surten menys propietaris el quocient serà mes gran.
Es pot dir sense mentir que cada propietari pagarà 38.000 euros.
Això es com dir que la renda per càpita es de 20.000 € , es la mitja de la renda d’en Botin i de la de milers de pensionistes.
El vostre compromís ho trobo molt be i m’agradaria molt que poguessis tirar-ho endavant.
La gent, pro ha triat altre opció, i hem de treballar amb aquesta realitat, no se si com a regidor pots fer una proposta en ferm de manera que es pogués discutir en un ple i poguéssim escoltar la opinió de tots els grups.
continuo amb altre comentari mes avall

Anònim ha dit...

Si un tribunal consideres que Can Canyamars es urbà consolidat, penso jo, i no vull donar deies, que si l’ajuntament te la ferma voluntat – com així sembla –que ho paguin els veïns, dons que ens passaria contribucions especials.
Y si tingues que pagar un percentatge ja ens carregaria altres conceptes com per exemple la llicencia d’obres.
En canvi si la voluntat es d’ajudar no li caldria cap sentencia.

Hem de tenir en compte un fet molt important que mai es te en compte.
Tenim una gent amb moltíssim interessos que ho te tot judicialitzat i que ningú mai en parla.
Aquest fet des del principi ens ho ha encarit molt i ha dificultat altres solucions menys gravoses.
Pot ser les administracions es veuen obligades a fer les cosses d’una manera en concret i no tenen gaire marge de maniobra.

Tu com a regidor pots fer preguntes al govern que consten en acta, t’animo que li facis aquesta pregunta a qui millor et pot respondre i de passada tindríem tots la situació mes clara.

Gracies Edgar per les teves aportacions.

Anònim ha dit...

Es cert que el promotor es el culpable de tot això, però ara gracies a la forma en que s'ha portat ja pot descansr una mica més traquil i intentar acabar de treure el que pugui. Tambè et recordo que en el seu inici, l'associació que tu presideixes tenia a la seva junta un bon grup de gent que o be treballaven pel promotor o li feien feines esporadiques o en rebien beneficis, això ens dona molt en que pensar, no creus Albert?

Anònim ha dit...

Si, tens raó Jordi es un grup de unes dues-centes persones que ara estan al Brasil gaudint de els beneficis que rebien.
El que dona que pensar son els pocs arguments que pots esgrimir per embrutar el bon nom de una gent que tinc l’orgull de compartir la junta.

Si el que busques es anar malparlant de la gent i fer afirmacions absurdes i sense fonament et recomano aquesta pagina.
http://2rius.cat/cancanyamars/foro/
Aquí gaudiràs de bons moments i de molta mes audiència.
La veritat es que allí aprofitaràs millor el teu apreciat temps que no pas aquí.
Gracies per les teves aportacions.

Edgar Ollés. ha dit...

Apreciat Albert,

Vull deixar a banda les discusions sobre matemàtica i estadística, perquè és indiscutible l'afirmació que jo faig. .
Progrés no ha dit que l'albert, que n'ha de pagar 20, n'hi pagarà 10 l'administració. Estic dient que si val 10000 l'ajuntament n'ha d'aportar 5000. M'explico??
Em sembla que un plantejament així és just i hem de mirar si és viable, no???
I, per acabar, el teu discurs denota certa condescendència amb l'opinió i l'actuació de l'equip de govern i lamento que mostris aquest to tan escèptic cap als que, si bé és veritat que no hem guanyat les eleccions, fem propostes constructives i alternatives. També vull fer-te veure que si només valguessin els vots de Canyamars, el dibuix al ple seria un altre (5psc 3ciu 3pm) . I ja saps que, si bé ens pot haver donat rèdits electorals al nucli de Canyamars (el més petit dels tres) mostrar-nos a favor de la causa de Can Canyamars, tenia molt més recorregut electoral per la resta de partits manifestar-se en contra de les aportacions a Can Canyamars en els altres dos nuclis. Sembla que això no es tingui en compte. Perquè obtenir rèdits per estar a favor d'una postura és lògic. Obtenir-ne per mostrar-se contra a una reivindicació col.lectiva com és la reclamació de verdaderes solucions al tema de de Can Canyamars n'és un altra.
Tinc la sensació que la teva actitud ha ajudat molt al sr. Jo. Espero, sincerament, que sigui, al final de tot, a fi de bé.

Anònim ha dit...

Edgar, jo haig de tirar endavant cada dia una empresa i he agafat la costum de prendre les decisions tenint en compte dades objectives.
Haig de fer el cistell amb els materials que tinc, si ho faig amb suposicions construeixo castells en el aire que a la primera bufada es desfan.

Una dada objectiva es que ara i en les passades eleccions els meus veïns van elegir a unes persones per governar l’ajuntament.

Si haguessin elegit la opció que representaves tu per a mi molt millor, que a casa tenim dos parcel•les i de tirar endavant les teves promeses ens estalviaríem prop de 18.000 € que son molts de diners.

Tu saps que si tots dos treballéssim junts en la feina discutiríem molt, pro en sortir defensaria la feina feta.
No estaria be que desprès de treballar plegats per tirar endavant un projecte molt complicat i difícil , encara que en moltes cosses discrepem i en aquest cas es evident la discrepància dons a mi el que me interessa es just el contrari del que li interessa a la administració, jo per la meva manera de ser no puc sortir desprès a criticar el que has fet i anar-te difamant o insultant al no obtindré el 100% de les meves pretensions.

Per a mi el mes fàcil i el mes gratificant es anar criticant al que governa.
Defensar els aspectes positius de un proces que acabara rascant les butxaques de la gent no es una tasca gens fàcil pro estic plenament convençut que es molt beneficiós per el conjunt.

Tu i jo hem fet alguna tasca junts i sap que intento fer ho amb interès i amb un bon clima, desprès aquest bon clima esdevé en bones relacions personals.

Tu a tot això li pots ficar els adjectius que consideris oportú.

Heu fet una proposta concreta per un problema concret, sou una gent seriosa en les vostres propostes, per desgracia per la meva butxaca la gent ha triat altre opció.
Amb aquest material hem de fer el cistell.