jocs florals

jocs florals

dimecres, 3 de desembre del 2008

He recibido una carta

Una vez leído con atención la carta certificada que nos envía el ayuntamiento vemos que nos notifica que el Sr Antonio Estevadeordal  ha interpuesto dos recursos contenciosos administrativos, uno en su nombre y otro como albacea de la herencia.

Los recursos los presenta contra la aprobación del PROYECTO DE URBANIZACION por parte del ayuntamiento.

Es el proyecto de urbanización de los 11.600.000 €.

Dicho proyecto se esta revisando por parte de una empresa de ingeniería que ya anticipa que tendrá una revisión a la baja de aproximadamente un 20%.

El ayuntamiento ya ha dicho que hará un proyecto nuevo y que las personas que así lo deseen puedan hacer las alegaciones que consideren oportunas.

En resumen que el sr Antonio esta haciendo dos contenciosos en contra de un proyecto que estará anulado por el otro en pocos dias. 

En la parte que a nosotros nos afecta la carta nos sirve para guardarla en la carpeta con los demás papeles.

A mi entender no hay que hacer nada ni preocuparse de nada porque este proyecto dejara de existir a la que se apruebe el nuevo.

Lo verdaderamente novedoso es que el ayuntamiento  nos lo notifique, los vecinos cada vez estamos más informados de nuestros derechos y el ayuntamiento también de sus obligaciones ya era hora que nos notificaran la existencia de procesos judiciales que nos pueden afectar.

17 comentaris:

Anònim ha dit...

Ya sé que se trata de unos recursos totalmente nuevos,de ahí mi preocupación, ya que su intención pueda ser,paralizar el Proyecto, de todas formas hay que estudiarlo, porque no conocemos su contenido. Pienso, que sí puede afectar, ya me iré informándo, el Proyecto que se está haciéndo actualmente, puede ser modificación del anterior, aunque seán unas modificaciones muy amplías.No creo que haya recurrido, las cantidades o la forma de hacerlo, sino el Proyecto en sí.

Anònim ha dit...

Jo personalment crec que la revisió del projecte es una simple estratègia per ajustar quatre euros el preu i au! ja esteu contents? Serà dificil fer els hi entendre que no es tracte del projecte en sí, que també té coses a rectificar, si no més del seu preu que és totalment abusiu i de que s'eximeixi al promotor de les seves responsabilitats, que cada cop és més evident que també ha estat un dels interesos prioritaris del ajuntament. Que el Sr. Antonio, hagi de pagar dos milions per l'arranjament, quan li queden 80 parcel.les és un negoci rodó, en surt guanyant 14 milions amb valor, si no s'el hagues eximit les hauría hagut de destinar totes a acabar les obres i reparar el que estaba mal fet, que és quasi tot. En quant a la paralització del projecte, tinguent en compte els temps que venen, ja es paralitzarà sol, doncs ara fins i tot a preu baix, moltissimes families no ho podran pagar.

JORDI FORT

Anònim ha dit...

Bon dia Albert,
Jo estic d'acord a tu i amb el Sebastián, també penso que es tracta del projecte primer...però hem de estar atents...el que no entenc és per qué l'Ajuntament ens ha fet arribar aquesta carta si no te sentit quan s'està revisant el projecte.Crec que el millor que podem fer és estudiar i preparar el tema com si això anés endavant.

Jordi, potser un recurs paralitzarà les obres però que les families ho puguint pagar o no tant els hi dona.

Salutacions i que tingueu un bon dia

Pere de Canyamars ha dit...

Doncs jo no he rebut cap carta.
Salut

L'Albert ha dit...

Pere tu estas en busca y captura.

L'Albert ha dit...

Sebastián, comentarte que da igual el fin del proyecto que recurre, el nuevo anulara el anterior.

Se hará un proyecto nuevo que anulara el anterior y nos permitirá hacer las alegaciones que consideremos oportunas.

L'Albert ha dit...

Jordi, tot podria ser, amb els mateixos fets es poden construir varies histories.

Un dels fets es que tenim un problema i altre es que l’equip de govern esta intentant amb major o menor fortuna buscar hi una solució.

Ells ara portaran un projecte amb les mateixes qualitats que l’anterior pro fet d’altre manera ,que diuen els que ho fan que es mes econòmic.

Es bo que el mirem, el repassem i el critiquem en tot allò que no ens agradi amb la voluntat de millorar ho.

Pro si ningú porta altre projecte alternatiu per que ho mirin els tècnics, hem de pensar que ningú en te altre de millor i anar tancant carpetes.

Aquest vindrà revisat també per un tècnic de la associació de veïns.

No sabem les dades de les famílies que no ho poden pagar, pro veig que la gent cada vegada mes, entén la necessitat de solucionar el problema.

He mirat de informar-me de la gent que demana ajuts o exposa que tindrà dificultats en fer front a les despeses i per les dades que tinc no es aquest el problema mes important que tenim.

L'Albert ha dit...

Anna, el que no podia ser es que l’ajuntament o les administracions fins ara no ens notifiquessin la existència de recursos o contenciosos que del resultat dels mateixos es podrien despendre perjudicis per nosaltres.

Ho han fet sempre així.

Molt mal fet dons en els recursos o contenciosos també en som part que podem sortir perjudicada o beneficiada.

Mira que macos,entre ells fan judicis y recursos on nosaltres en sortim perjudicats i no sabem ni que es fan, això es tenia que acabar.

Penso que l’ajuntament fa el que tenia que haver fet sempre, que es complir amb el procediment i amb el que demana el jutjat, que es que informi del procés a totes les persones que pogueren tenir interès per que es personin com a part.

Amb afixo es cobreix les espatlles de possibles demandes dels veïns per el perjudici que els pot causar l’incumpliment.

Penso que no es cert que no els preocupi el que les famílies no ho puguin pagar, penso que hi ha una sensibilitat en aquest sentit.

L'Albert ha dit...

Si l’ajuntament ens ha informat nomes de la presentació de dos recursos dedueixo la inexistència d’altres.

Es a dir suposo que ni la AVV ni altres persones no han fet cap recurs, per que de ser així també vindrien en la carta.

¿ Algú ens pot ampliar la informació en aquest sentit, ho agrairíem molt.

Anònim ha dit...

No ho sé Albert, potser el famós recurs que tenien que presentar la AAVV i que val 45 mil euros en vers dels 12 que demanava l'altre advocat, és el que ha presentat el nostre estimat promotor i els socis veïns potser s'han ofert a pagar ells les despeses, com que sembla que ara el Sr. Antonio també es soci de l'AAVV i se li fan tots els honors, tot es possible, no?

JORDI FORT

L'Albert ha dit...

Ostres..¡¡ 45.000 euros son set milions i mig de pelas.

Això si no perds el judici i et toquen de pagar les Costas que també serà un bon pico.

Encara muntaré una consultoria.

Pot ser Jordi com que l’Antoni ha fet el recurs per el seu compte han preferit no gastar els diners dels seus socis , aquest si que sembla que li surtin els calers per les orelles, fa els contenciosos a parells.

Anònim ha dit...

Albert, gracias por la información, esperaremos al nuevo Proyecto, haber si llega pronto, desde luego con esa cantidad,se puede tener algo más que un buen abogado, más bién parece que se tira el dinero de los socios.
Además lo deben de estar redactando muy bien, o por lo menos se toman su tiempo.

Anònim ha dit...

Sin anónimo, soy Sebastián

Anònim ha dit...

La pena de la situació Sebastian, es que sembla que el que han contractat no es precisament el millor, si no el/la que té més relació amb alguns membres de la junta, i per la quantia del preu, no sé.... en fí, com que jo no el pagaré, els socis que s'ho creguin, allà ells, jo ja no soc ni president, ni de la junta ni de l'AAVV.

JORDI FORT

Anònim ha dit...

Hola Jordi, te felicito por no ser de la AAVV, dinero que te ahorras y te aseguro que si un grupo de propietarios, cogemos un buen abogado, como ya te lei en un comentario, no tiraremos el dinero y defenderá mejor nuestros inetereses, porque lo trataremos directamente.

Anònim ha dit...

Sebastian, con 20 personas agrupadas se puede contratar un abogado de 1ª por poco coste, y que además sea lo suficientemente honesto para antes de emprender causas perdidas no diga si hay o no posibilidades. Los frentes tal como yo lo veo son dos, averiguar si todo se ha hecho estrictamente como dicta la ley, lo cual no quiere decir que sea etico, y segundo, presionar al consistorio para que lo valoren desde el punto etico, puesto que por la via etica, tendrian que aceptar que sus actuaciones nos han perjudicado más que no beneficiado. Otro apartado seria la posibilidad de emprender acciones contra el promotor, que si bien con el cambio de sistema a co-operación ha pasado a ser un vecino más y se le ha eximido de sus antiguas responsabilidades, no deja que en su momento nos engaño a todos y las parcelas que nos vendió, lo hizo de una forma un poco fraudulenta, por no decir estafa. No creo que ningún fiscal no acepte a tramite una denuncia por estafa que provenga de 20 personas.

JORDI FORT

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.