jocs florals

jocs florals

dijous, 31 de març del 2011

Continua la degradació de can Plonariu.

La masia, propietat de l'ajuntament de Dosrius avança ràpidament cap a la seva destrucció per l'abandonament en que es troba.


L'actual equip de govern responsable de la mateixa i com a tal, responsable també del mal que produeixi, continua amb una política de fer veure que no es seva, ni en te cap competència.


No acabo d'entendre com fan ple de despeses i escarafalls per aconseguir altres edificis i aquesta masia que estava perfectament habitable fins fa uns anys es deixi perdre per abandonament i deixadesa.

Es d'aquelles cosses que fan que cada vegada tingui mes clar que cal tenir una preocupació del poble com una unitat, persones que es moguin per el conjunt i no per clientelismes o egoistament pensant on atrauran mes vots.

Em costa d'entendre com pot passar que al mateix temps que d'unes coses diuen que porten deu anys preocupant se en veus d'altres en porten dotze despreocupant se, per que en un lloc si i en altre no?, tant petit es el seu mon?, es que no es poble també això?, es que no es patrimoni cultural can Plonarius i altres masies en la mateixa situació, la veritat es que no entenc res.


Ara la masia ja no te portes i les humitats estan podrint les bigues de fusta, a l'espera que el pes del terra superi la seva resistència i s'ensorri, tot plegat un perill mes que afegir a la canalla que juga per els voltants de l'urbanització i molts mes diners per qui digui de recuperar-la.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Una pena,es pero que los siguientes en el turno de gobierno sean mas conscientes de estas cosas.

Anònim ha dit...

Llàstima de comentari Albert:
"la majoria de gent d’aquí s’estima molt tot això i pot ser en un parell d’anys ho trobis molt canviat"

L'Albert ha dit...

Jorge, yo candidato que pillo, candidato que me traigo a enseñarle la casa y lo que su paciencia me permite, son entradas que las hago a mi pesar, podría ser tan chulo todo.

Aquí como en otras partes también abandonadas, con un poco de aprecio y atención se convertiría en un lugar privilegiado del que todo el pueblo se sentiría orgulloso, esa es la lástima.

Can Sus, antes un lugar humilde pero encantador, también está sufriendo un proceso de degradación.

Otras masías ya perdidas con un poco gasto se podria consolidar lo que queda.

A ver si contamos con los suficientes apoyos y podemos hacer alguna cosa más que denunciar la degradación.