jocs florals

jocs florals

dimecres, 17 de desembre del 2008

Altre carta i bones festes





Rebérem altre carta certificada del ajuntament.

Aquesta vegada es per comunicar nos la creació per part de un grup de propietaris de una “Associacio administrativa de Cooperacio”.

Es un dret que tenim  i ells ho estan exercint, va be per col·laborar amb la administració en tot el procés.

Si un veí vol participar es te que adherir i per fer ho et fan anar al notari, un veí em va dir que li va demanar 160€ per adherir-se.

Hem de saber que la adhesió implica el compliment obligatori de totes les obligacions econòmiques de l’associació ( advocats, perits gestors etc…) i això va molt en serio.

Hem de saber també que apuntar se es una cosa voluntària.



El que estem esperant es una carta del ajuntament on ens comuniquin que el cost per els propietaris ha baixat substancialment, amb el pagament aplaçat, això si que seria una bona manera de començar l’any nou i un regal de reys.





Aprofito l’entrada per desitjar vos unes bones festes i que el proper any continueu tant guapos com fins ara.



Felices navidades y un prospero año nuevo

 Zorionak eta Urte Berri On!.

Bon Nadal i millor any nou.

Bones Navidaes & Gayoleru anu nuevu!.

Bo Nadal e Bo Ani Novo.

Bon Nadal i un Bon Any Nou.


 Merry Christmas - Happy New Year.




3 comentaris:

L'Albert ha dit...

La associació administrativa de cooperació es una bona eina de control y col•laboració
en el procés d’arranjament i pot ser molt útil per els propietaris.

La creació de la mateixa al meu entendre tindria que ser de una manera publicitada, amb una junta elegida per tots els propietaris en un acte públic on la gent sabes molt be perquè es crea , quines son les persones que volen composar la junta i quines son les obligacions que adquireix.

Es tindria que buscar el màxim consens possible, perquè per ser útil ha de ser molt representativa.

La Associació de propietaris , quan es va iniciar el tràmit del projecte de reparcel•lació, va encarregar uns estatuts, va demanar gent que estigues disposada a formar part de la junta i va informar de la importància, no va respondre ningú, pot ser en aquells temps no érem conscients de la necessitat de la mateixa i el moment econòmic era altre.

Va quedar aturada per dos motius, un que no volíem que fos creada per un grup que no tindria una amplia representativitat i el segon la bona disposició per part del ajuntament de tirar endavant el procés informant nos de tot el que li demanàvem i la possibilitat de influir en les decisions que es prenien al escoltar nos abans de fer ho.

Aquesta relació de confiança mútua feia del tot innecessaria la important despesa en advocats, gestors notaris i l’esforç en temps i obligacions dels veïns.

Anònim ha dit...

Hola Albert,
Ja saps allò de "qui l'informació té el poder"...creus que interessa fer-ho de la manera més justa i democràtica possible? Aixó sí, vinga la "pasta". Estem esperant que económicament tot sigui més lleuger i resulta que només ens arriben cartes on se n'han de posa.
Ja m'agradaria que ens arribesim cartes dient el que dius...El que passa és que en comptes de ser tres els Reis, n'és un: L'Alcalde.

Entregarem la instància abans de Reis per demarna'ls-hi que aceptin les nostres peticions.

Anna García

L'Albert ha dit...

Nadal es una època màgica on molts desitjos es fan realitat, a uns els desitjos els hi fa realitat el caga tió, a altres els reis, en altres llocs es l’olentzero o santa claus, no veig per que aqui no pot ser un alcalde que ven arbres de Nadal, tingueu fe, porteu vos be i aneu a dormir aviat.

Que passis unes bones festes ............ i la Marta també.