jocs florals

jocs florals

dilluns, 20 de juny del 2011

Incident a Can Sus.

Sobre l'incident als voltants de Can Sus de fa uns dies, el que conec  es que un agent de la policia local va veure dues persones sospitoses en un vehicle BMW i al anar a identificar los, un d'ells molt corpulent el va immobilitzar d'una manera molt professional, donant se a la fuga, pel que sembla eren estrangers i  la matricula del vehicle la duien doblegada, fet per el que tampoc se'ls va poder identificar.
Es molt estrany que gent d'aquesta " preparació" estigues rondant per allí, el que esta segur es que no buscaven una parcel·la, no hem de preocupar nos,  el que cal es que estem atents i comuniquem a els cossos de seguretat qualsevol cosa sospitosa que veiem.
Mai pensi ningú que cap agent es molestarà per que el truquem i els diem el que ens preocupa, ni que ens posarem en cap  lio per comunicar un fet sospitós, es mes aviat al contrari ja que de no fer ho donem impunitat i facilitem la feina d'aquets individus que poden fer molt de mal.
Per altre banda amb el fet veus la precarietat amb la que tenim treballant als nostres municipals, agents que van amb l'única defensa d'una porra i la seva professionalitat, patrullant sols i no dono mes dades.
El cas es que una vegada mes es fa evident l'existència d'una política dissenyada a la  utilització abundant  dels  recursos comuns  per crear  clientelismes i dependencies que facin  guanyar eleccions a un grup instal·lat,  escatimant los del que es la prestació dels serveis basics, això vistes les passades eleccions sembla que es el que agrada a una part important dels nostres con vilatans, hem de respectar ho, però som molts mes els que  no ho compartim i ningú ens te que marcar o tractar com a diferents o no normals per exposar ho i molt menys per el que ha de ser l'alcalde de tots.
El mateix sistema que el fa gaudir a ell de les avantatges dels seus càrrecs i privilegis  es el que ens dona a la resta la llibertat d'expressió, alguns la exercim plenament, ell i els seus consellers han d'aprendre també a respectar ho, ja han comprovat que no els fa cap mal.

14 comentaris:

J.L.Rueda ha dit...

Mal rollo...

Anònim ha dit...

SI S'APROPEN PER CASA ELS REBENTO LA TAPA DEL CERBELL
SI VOLEU UN BON CONSELL FER-VOS SOCIS D'UN CLUB DE TIR I COMPRAR-VOS UN ARMA.
EL JO NO CONTRACTARA MÉS POLICIES PROFESSIONALS, PERQUÈ ELS CALES SELS PORTEN EL I ELS SEUS COMPINCHES

JFG ha dit...

Joder.. Esto al final va a parecer el Far west.
Yo me compro un sombrero y voy de Clint Eastwood, como en, El Bueno El Feo y El Malo jejeje.

Bromas aparte, hay que buscar una solución seria a este problema. Hace un par de años ya tuvimos varios desvalijamientos, y a la única conclusión que llegó la policía, fue, que había sido obra de bandas (supuestamente de países del este, rumanos,...etc.). Y si te conformas bien, y si no también.

Anònim ha dit...

A mí, me dijeron que los del coche llevaban un cargamento de maría (hierba). Lo que no sé es que se entiende por cargamento. Igual era para consumo propio y de los colegas, con lo cual, me importa tres cojones lo que hagan.
Lo de profesionales, no se …… igual había alguno de ellos que sabía artes marciales o algo, y ya está.

J.L.Rueda ha dit...

La solución tiene que venir del Ayuntamiento.
Pues si basamos la "solución" en las conclusiones a las que llego la otra vez la policía al final tendra razón el anónimo.
Lo dicho, mal rollo...

JORDI FORT ha dit...

Jo crec que el que hauria de fer el Sr. Jo i banda, es posar-nos una taxa especial a Can Canyamars per poder pagar vigilancia privada per Dosrius i Can Massuet. Amb altres serveis ja es fà així, si a Can Canyamars ens haguesin de donar els serveis que ens pertoquen per el que paguem, els hi haurien de tallar l'enllumenat public als altres dos nuclis, doncs els hi paguem nosaltres.

Anònim ha dit...

Els mossos també haurien de fer una visita de tant en tant... El nostre municipi també forma part de la seva competència, i ara per ara tenen més recursos que la nostra Policia Local, amb independència de què aquesta, segurament, hauria de tenir més efectius.

Anònim ha dit...

Jordi hablas como si los demás no pagaramos impuestos, como si los habitantes de Can Canyamars fuerais los únicos perjudicados por la gestión municipal. Seguramente seais unos de los mas perjudicados. El problema de Can Canyamars nos pertoca a todos, pero por favor deja de crear malos rollos, con el tema de lo que pagas o dejas de pagar. Con esa actitud provocas RECHAZO no solo a ti si no al conjunto de habitantes de Can Canyamars por parte del resto del municipio. La única manera de ganar esto es estando todos unidos.
Además la entrada iba de otra cosa, imagino cuando se dieron a la fuga no correrian mucho,dado el estado de las calles habrian terminado en cualquier boquete.

JORDI FORT ha dit...

Jorge, mi insistencia en el tema no es otra que la de que en las dos ultimas elecciones, el PSC ha utilizado el tema Can Canyamars con mucha inteligencia en los otros dos nucleos, diciendo a estas poblaciones que si nos tuvieran que dar los mismos servicios, en parte se los tendrian que restar a los otros dos. Si la gente de estos otros dos nucleos han votado en parte al PSC para segir manteniedo sus privilegios de tener esclavos, no soy yo quien está generando rechazo. Simplemente me quejo porque en los ultimos 10 años, la solidaridad que hemos recivido es practicamente nula, i de lo que pagamos a las arcas municipales, nada nos es devuelto, a donde va a parar? Está claro quienes son las victimas y a quienes poco les interesa nuestra solución, no crees?
Por otro lado, si bien es cierto que el tema no es este, la situación en que Can Canyamars se encuentra propicia que puedan aparecer este tipo de personajes. Como ha dicho Jose Luis, si no nos dan otra opción, quizá al final tengamos que darle la razón al anónimo.

Anònim ha dit...

Jordi, decir ke los votantes del PSC lo hacen para tener exclavos es pasarse. Desconozco los motivos por los que la gente vota al PSC, de hecho en Canyamars hay 174 votantes del PSC!!!!, pero lo de los exclavos pues como que no. La solución tiene que llegar con la unión la información y el buen trabajo no tirando mierda sobre el resto.
Por cierto en Can Massuet tambien hay coches y movimientos misteriosos....

L'Albert ha dit...

Mira Jordi, diguem ho clar i català en Jorge te tota la raó, la nostra situació seria impensable en Can Massuet, amb aquest alcalde o amb qualsevol altre, allí quan algú treballa en surten dos a ajudar-lo, aquí quan algú treballa en surten quatre a criticar lo i a desqualificar lo.

No anem fent nos les víctimes i mirem quina part de culpa tenim nosaltres que tenim molt d'espabilat que nomes vol escoltar el que no li suposi cap esforç.

Al anònim de la maria, dir li que qualsevol motiu es especulació ja que l'únic contacte amb els del BMW va ser el del agent i no va pòquer comprovar res, trobar a la primera una vena en el coll que pressionant la et faci perdre el coneixement suposa com a mínim molta practica.

Ajudem a els cossos de seguretat informant los de cualsevol cosa extranya que veiem.

JORDI FORT ha dit...

Jorge, lo de los 174 seguro que chupan de alguna parte y su balence entre lo que recibo y lo que me costará, les sale a favor. No creo posible a ningún vecino de Can Canyamars, por muy rara que sea su perversión, le gusten las colonoscopias.
En lo de esclavos, como llamarías a personas sometidas a trabajar y pagar a un sistema a cambio de absolutamente nada?
Tengo muchos amigos de Can Massuet que han estado en casa y se han sorprendido de como está todo, realmente ni se lo imaginaban, però es innegable que para otros, Can Canyamars es muy conveniente.

Anònim ha dit...

ALBERT.
A QUI HAS AJUDAT AMB EL TEU TREBALL A CAN CANYAMARS?

PARLO AMB MOLTA GENT DE CAN CANYAMARS QUE NO ESTA GENS D'ACORD AMB LA TEVA ACTITUD. (DIUEN QUE D'AJUDARLOS RES DE RES; DE PAGAR LA CUOTA ESTABLERTA RES DE RES). LA VERITAT, NO HO ENTENC.

TAL I COM BE DIUS. DIGUEM-HO CLAR I CATALÀ.

ENTEN, QUE AIXÒ NO ES UNA CRÍTICA. EL QUE PASSA, ES QUE CREC QUE JA VA SIGUENT HORA DE QUE ES DIGUIN LES COSES PEL SEU NOM. I SI S'HA D'ACLARIR ALGUNA COSA ES FACI JA.

GRACIES

L'Albert ha dit...

Suposo que amb la gent amb la que parles saben el teu nom i quina cara tens , jo no ho se ni conec les teves intencions, ni tampoc els teus dubtes, tampoc entenc el per que has de dir me cosses des da l'anonimat i a mes cridant.

Amb els que parlo jo no coincideixen amb el que dius.

Ves i assessorat be, de la nostra situació, de quin futur ens espera, de com podem sortir nos i de quin es el camí per on han sortit altres, i desprès en parlem, en el blog trobaràs abundant informació, si trobes una errada o alguna cosa que no sigui veritat agrairia que m'ho fessis saber.

Tens en el lateral el meu mail.