jocs florals

jocs florals

dijous, 11 de desembre del 2008

Una mica de soroll


Canyamars es un lloc tranquil, aquesta qualitat es la que ha fet que molts de nosaltres acceptem de bon grau les mancances de serveis i les incomoditats que te el viure aquí.

Pro aquesta pau de vegades es també, diguem ho clar, avorriment.

Per sort de tant en tant algunes activitats porten una mica de soroll, moviment i gent al poble, Sant Joan, les festes majors, la fira del bosc, poden portar algunes molèsties pro son bones per trencar aquesta plàcida monotonia.

Una de les activitats que també la trenquen es la que organitza cada any la penya motorista de Canyamars aprofitant uns poquets dies que estan sense sembrar els camps de can Gel.

Diumenge set de desembre, van celebrar la setena edició de les tres hores de enduro, on els aficionats a l’esport de les dues rodes van poder gaudir del espectacle de una bona colla de motoristes competint amb totes les de la lley.

El acte era de aquells que estan tan ben organitzats que sembla que tot vagi sol y es que la gent del moto club Canyamars ja te força experiència en aquesta mena de actes.

La caravana de equips i aficionats mou una quantitat important de gent, calculo per sobre de cinc-centes les persones que Diumenge van assistir al event.

Tant la fira del bosc com aquestes activitats porten un numero important de persones i fan que les activitats de natura i els restaurants siguin coneguts cada vegada per mes gent amb el que te de bo per la seva economia.

Això, i el que va disfrutar la gent penso que compensen en molt el soroll que durant tres o quatre hores puguin fer aquestes maquines.

Felicitats una vegada mes al moto club Canyamars per la organització i el bon ambient en que es va desenvolupar l’event, esperem les properes edicions.

Unes imatges de la diada.

(doble clic per ampliarles)