jocs florals

jocs florals

dijous, 12 de juliol del 2007

Petit incident

Un grup de veïns va assistir a la reunió amb una notària i van marxar desprès de dir que no podia aixecar acta de la reunió.
La veritat es que no entenc que i feia allí un notari ni per que no hi podia ser ni per que van marxar.

No tinc coneixements jurídics pro em sembla que alguna gent te molts de diners per gastar.
Amb una gravadora penso jo que en tindríem prou.

Es una llàstima que no poguéssim escoltar els seus arguments i les respostes dels tècnics.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Albert,
Respecte el tema de la NOTARIA a la reunió de les al.legacions, t'he de dir que n'erem perfectament conscients que no l'hi permeterien estar hi present. Tant el redactor del projecte del 2001 ( el qual nosaltres defensem), com diverses persones del ambit juridic i polític, ja en avien dit que si ens hi presentavem amb un notari, no es faria la reunió. Com has pogut veure, així ha estat, i també s'ha demostrat un cop més que el que es pretenia dir era una nova farsa desviatoria del problema real. Està clar que el Sr.Alcalde no podia permetre que segons el que es digues, quedés transcrit en un acta oficial. Nosaltre varem marxar, simplement perquè no voliem perdre el temps amb actes inutils i paraules que encara que es diguin en públic, despres ja vem veure en un plè amb més de 200 assistents, com el Sr. Alcalde ens va parlar de participació ciutadana per a continuació negar-nos la paraula. Voliem un acta notarial per fer valdre els accords a que es pogues arribar, però hem vist que l'unic que es pretenia amb aquesta reunió era enganyar-no un cop més.

Jordi Fort
President de l'Associació de Veïns de Can Canyamars.

Anònim ha dit...

Jordi, per la meva experiència en obres he pogut comprovar que en el mon de la construcció es imprescindible demanar mes d’un pressupost dons las diferencies de preu son molt grans.
Sempre ni ha un que es mes llest i es capaç de fer las cosses amb menys cost o mes tonto i no ho conta tot.
L’ajuntament ens ha fet un pressupost i a la que ho va aprovar el varem repartir entre els socis i la gent que pensàvem que podia tenir un interès.
Si realment tens altre pressupost seria molt bo que el repartíssiu o el fiquéssiu a l’abast de qui tingui interès, per poder comparar.
Mentrestant l’únic que tenim es el presentat per l’Ajuntament i la Diputació.

El dia 11 teníeu la oportunitat de explicar a els redactors del projecte las vostres observacions i els vostres neguits, van venir persones enteses en problemàtiques d’urbanitzacions que pogueren haver aclarit aspectes importants que qüestioneu.
A mi personalment m’agüés agradat molt aquest debat de propostes, ells i eren i vosaltres no.

Anònim ha dit...

Jordi, al llarg del temps que porto desenvolupant la meva tasca a la associació de propietaris he pogut parlar lliurement en tots els plens, actes o reunions als que he assistit.
Tens tota la raó en que últimament la situació esta canviant.
La cosa va començar en una reunió que veu fer en el poliesportiu allí per primera vegada no vaig poder expressar-me lliurement ni jo ni la regidora.
Ho entenc perfectament, era el vostre acte i es sentia la emissora que vosaltres volíeu, l’error es meu per que vaig confondre una reunió informativa amb altre cosa.
Enteneu també que quan vosaltres aneu a casa de altres, ells també tinguin el dret de ficar la emissora que els agradi.
No estan fent mes que aplicar vos las normes que vosaltres iniciareu.

Anònim ha dit...

Hola Albert,
A la 1ª Assamblea General de l'associacio de Veïns, no s'et va negar la teva participació en el torn de preguntes, el que s'et va dir, i amb antelació, va ser que era una assamblea no una reunió per exposar tothom la seva, si haguesis fet preguntes, s'et haurien contestat, no podiem deixar que tothom expliques el seu tema, doncs tambè hi hauria pogut participar la protectora d'animals i oferirnos adoptar un gat. En quant a l'intervenció de la Silvia, van ser els mateixos assistents i no nosaltres que la van fer callar despres del seu inoportú comentari "ELS IMPOSTOS DE CAN CANYAMARS NO SERVEIXEN PER RES" paraules textuals escoltades per tothom (sense NOTARI. La sala de plens no es el lloc per un Alcalde a creures amb dret a ser vengatiu perquè una associació de veïns no li van deixar fer la seva campanya politica.

Anònim ha dit...

Sr.Jordi vosaltres aneu contra la persona no contra L'Ajuntament , aixo es molt trist us penseu que aneu amb la raó per endevat, sembla mentide les personas al mal que poden fer, esteu com encegats no doneu peu a res , jo com a veí de Canyamars no vui que L'Ajuntament pagui una cosa privada amb als diners de tots , es injuts respecteu a les persones simplement. amb tot al meu respecta.

Anònim ha dit...

Home Joan que els diners de tots també son en part els nostres diners.

Respecte per las persones , respecte per las idees i també respecte per els interessos.
En aquets anys penso que ha estat així i per això ha anat tot endavant.
La manera de portar ho fins ara ha estat exemplar , es un valor que no tindríem que perdre.
Fem tots un esforç que mereix la pena.

En Jordi ha de entendre que qui governa ho ha de fer en interès de tot el municipi ,complint la mes estricta legalitat, un municipi es un lloc amb molts de interessos que tothom espera satisfer los i ell esta enmig pressionat per totes bandes.

O es que no creieu que a l’alcalde no li agradaria dir nos el contrari del que diu i que tots el estiméssim i el felicitéssim
El que governa ha de entendre que en Jordi pot estar indignat per el que considera una gran injustícia.

No deixa de ser en el fons un assumpte de diners i es un area que es millor deixar la part emocional en un recó i fer servir tots la part racional.

Anònim ha dit...

Gracies Albert, crec que saps intentar conciliar interesos i evitar el conflicte obert. En Joan potser no ha entès bé el que estem demanant per Can Canyamars, potser no ho ha entès quasi ningú, inclos l'Ajuntament, però l'Ajuntament no ho ha pogut entendre perquè fins ara no ha volgut saber que els hi demanem, desde el principi es van posar a la defensiva, ens van tractar de "INTOXICADORS" i d'altres coses, i es van oblidar de preguntar: Que voleu? Quina es la vostra proposta? Heu tothom d'entendre que evidentment no es un bon inici de negociació. Nosaltres no anem contra les persones, anem contra qui ens fa malviure, no anem contra el projecte d'arranjament, volem que es faci com mes aviat possible, però si us plau, que l'ajuntament actui dintre le legalitat absoluta, si hi han sentencies que diuen que som nucli urba consolidad, que les assumeixin, si el clavagueram l'han considerat "MUNICIPAL" al cobrar taxes o permisos de conexió, que l'assumeixin tambè ara a l'hora de pagar-lo, si han pactat amb Can Prat per suministrar aigua a una part del poble, que pactin tambè amb la companyia de Can Canyamars, que busquin subvencions, que n'hi han, que siguin coherents amb el projecte, que no esn diguin que la redacció del projecte la va subvencionar la diputació i ara ens ho carreguin als veïns,la llista es interminable, els veïns volem pagar el que ens toca, portem més de trenta anys fet ho, ara tocaria una mica de dignitat i reciprocitat.

Jordi Fort
President de l'associació de Veïns de Can Canyamars

Anònim ha dit...

ACLARACIONS VARIES:

Al Joan dirli que no anem contra cap persona en particular.
Nomès que el cap visible (perque ell ho ha decidit) de tot això es el alcalde. No veig als altres regidors fent comentaris al respecte. Pero es evident que anem contra el projecte (tal com està pressupostat), i contra els que el defensen (que públicament nomès es ell, de moment).

I al Albert, abans has dit que no vam estar a la reunió dels tècnics. T'oblides que una persona de la nostre associació es va quedar (i grabar) la reunió, i va fer varies aportacions (que tu mateix comentes en els altres punts). Ho dic perque donava la sensació que deies que no hi haviem anat.
Diga's la veritat:
Vam anar 10 persones, i 9 vam marxar al no deixar que el notari aixequès acta, pero una persona es va quedar (al igual que la vostre associació).

Santi

Anònim ha dit...

Al Notari no tenia perque esta present, aixó es una cosa que us vau treura vosaltres de la butxaca , aqui al que pasa es que abans de comprar terrenys i casas mes económicas tenieu que preguntar abans, us esteu posant molta gent en contra

Anònim ha dit...

Santi, els comentaris que he fet son a mena de resum de la reunió.
Es cert, es pot interpretar que la vostra associació no era present i agraeixo la teva aportació aclarint el punt.

Jordi, entenc las teves emocions perquè las he tingut en alguns moments, aquesta sensació de injustícia i de presa de pel nomes qui fa temps que viu aquí la pot tenir.

Pro tot això no deixa de ser un problema econòmic, si vols resumir ho molt, al final es una xifra.
L’objectiu ara es que aquesta xifra sigui el mes baixa possible.
Jo he provat de fer ho dialogant, convencent.
Tu intentes doblegar, vèncer.
Per a mi la presa de pel es per part del promotor i la injustícia es per par de las administracions.
Entenc la postura de las administracions quan no volen destinar recursos per una gent privilegiada que viuen en uns grans espais inaccessibles a la immensa majoria.

Això per sort es un estat democràtic on las decisions las prenen persones elegides per la majoria.
Fa poc que hem passat per unes eleccions , una opció plantejava pagar el 50% de las obres .
Mira que senzill, tothom de Can Canyamars a votar aquesta opció.
La meitat de la gent no va fer ni l’esforç de anar a votar.
Tots hem de fer autocrítica.