jocs florals

jocs florals

dilluns, 22 de juny del 2009

Vaja, haig de rectificar una errada.


En la entrada anterior – un poble es com una gran família - faig una semblança entre una família i un poble per posar de manifest que a vegades els pobles es comporten o tenen els tics de una gran família, cada poble com cada família te una idiosincràsia, un caràcter un comportament que el diferencia dels altres.

A vegades les persones ens ocupem de coses que per nosaltres poden ser el mes important pro que amb altres ulls es poden veure d’altre manera.

Per uns la façana pot ser el mes important ja que es cert que es tracta millor a les persones que tenen un aspecte agradable i en això i destinen molts de recursos i preocupacions.

Per altres el mes important es la seguretat i estalvien pensant en el dema, o altres mes desenfadats estan despreocupats de tot i van a gaudir del que a ells els es agradable, que son quatre dies.

Jo, que no vic en la part del poble que rep totes les atencions tinc un punt de vista diferent del que si que les rep, espero que enteneu la legitimitat , la lògica de les queixes i de la exposició de els greuges comparatius dons a l'hora de les obligacions les compartim en igualtat.

Tot això les persones de bona fe, tolerants que aprecien la democràcia i la llibertat d’expressió aviat ho entenen, els mes sectaris els que pensen que tot es diu per fer mal o per perjudicar, els costa molt, pro jo en això no els puc ajudar.

Torno a la entrada per que dic una cosa que no es certa, y es que a Canyamars tenim una depuradora, ja no es així, per el que em van explicar Canyamars ja es connecta a la xarxa de clavegueram general, les olors a caca no poden tenir aquest origen.

Faig la rectificació per el que te de justícia i per que m’agrada ser rigorós en el possible, penso que la errada no desvirtua gens el sentit del comentari ja que d’exemples per desgracia en tenim de sobres, canviem nomes el nom de Canyamars per el de Can Massuet “ estamos trabajando en ello” o afegim alguna foto de carrers de propietat municipal.



No per això deixa de ser veritat el fet que la façana del poble esta molt ben cuidada i treballada i que al darrera ni a un mon molt deixat i abandonat, no deixa de ser veritat que moltes persones veiem que les nostres contribucions no es gasten en les necessitats bàsiques , no deixa de ser veritat que el destí dels tributs de tots es decideixen per un parell de persones, que veiem com els diners es gasten en coses que considerem supèrflues i no tenim resolts els mínims, comprovant que els tenen en els altres pobles, que es possible viure d’altre manera.

Es Logic dons que els perjudicats ho denunciem públicament, no som pas nosaltres qui ens hem de avergonyir.

Denuncies o queixes per altre banda totalment compensades. En promotors, industrials de negocis bruts o busca vides segurament trobaran tota mena d’elogis i afalagaments que compensaran mes que sobradament aquestes queixes.

Veiem alguns fotogrames mes de “un poble de pel·lícula”.


Doble clic per engrandir les imatges

Carrer de Canyamars

2 comentaris:

Anna García ha dit...

El poble de Santorcaz te un carrer que es diu: " Calle de televisión española".
Potser els que volen fer la pel·licula als "nostres carrers" voldrien contribuir per arreglar una miqueta el poble...

Però a Can Massuet també estan molt deixats els carrers i a Dosrius també, l'únic que te una mica cuidat és com tu ben dius, la façana de l'ajuntament...

Anna García ha dit...

Ah, per cert...el nostre alcalde està molt content de que hagi baixat l'atur al municipi...vaja tela!!Igual ens fa l'urbanització i tot de la alegria!!
Creu que al nostre municipi es generan llocs de treball, doncs miri Sr. Jo, jo treballo a Badalona i molta gent treballa fora del poble, també formo part del grup que pot quedar-se o no sense feina...sincerament, haurem de trucar al Servei d'Intel·ligencia per si els hi manca personal!!!