jocs florals

jocs florals

dijous, 6 de maig del 2010

Dosrius va be

Tot i tenir que demanar 721.000 euros per fer front als deutes, gracies al coneixement de uns mecanismes que estan a l’abast de uns pocs privilegiats entre els que es troba el nostre estimat alcalde, en quatre mesos ja tenim un remanent positiu ( jo no se el que es pro ha de ser alguna cosa bona) de 142.000 euros, tal i com ens ho explica molt didàcticament en la segona part de la sèrie de entrades que parlen de la situació econòmica del ajuntament, on fa un símil amb un vehicle i una carretera per fer ho mes entenedor.

Sembla que una vegada coneixes aquets mecanismes, li dons una patada a les pedres i surten ajuts i subvencions repartint euros a dojo, clar jo no ho sabia, no estava assabentat d’aquets mecanismes, a casa sempre hem tingut que treballar de valent per aconseguir alguna cosa i en la entrada anterior demanava ajut mirant a dalt com a ultima instancia, una mica demanant a la verge que ens quedem com estem, tampoc cap miracle.

També em vaig atrevir a afirmar que el no complir la seva reiterada promesa de recepcionar can Canyamars era per la delicada situació econòmica del l’ajuntament, pro no, diu l’autoritat que no, que per calers aqui no hem de patir.

Be, dons la gent que viu aquí, que te les seves il•lusions i els seus projectes de vida en el poble de la seva responsabilitat, que paga les seves hipoteques i tota la llista d’impostos, taxes i tributs, es mereix saber que esta fent amb el seu patrimoni, es mereix saber per quin motiu tenen els carrers con els tenen, si han d’estalviar per pagar les quotes que anuncia que hem de pagar.

La gent per pogué somiar necessita saber si pot fer cas de les seves promeses si algun dia podran viure dignament sense avergonyir-se de portar a les amistats o a la família a casa per com te vostè els carrers de la seva responsabilitat o si podran vendre la propietat a un preu que els permeti anar a viure a altre lloc mes d’acord amb les seves necessitats.
Les persones per les que treballa han de saber quan podran iniciar un negoci o reparar la tanca, els que desitgen venir necessiten saber si es podran fer la casa.

Si no es per calers ? Llavors quin es el motiu.

1 comentari:

Anònim ha dit...

El motiu es para que no se toque el patrimonio del de siempre que pareces ciego, siempre ha sido asi, por que te crees que nunca se soluciona nada, este y el otro son uña y carne, ayyyy que no aprendes nada.
Ha arreglado can Ruvira y hyace obras con las licencias suspendidas a la vista, que no se esconde, tu te crees que lo haria sin haberlo hablado los dos.
No te fies de ninguno.