jocs florals

jocs florals

divendres, 21 de maig del 2010

Els arquers es queixen de la transcorredor.

En la seva pagina Web, el club "arquers de Dosrius" es queixen que la transcorredor passes per camins de la finca que tenen arrendada.
Els arquers acusen als organitzadors de la transcorredor d’imprudents ja que segons diuen, els participants tenien perill de acabar amb una ferida de fletxa perduda al circular per els camins que travessen la finca que tenen arrendada.
També adverteixen en la seva pagina que convidaran als ciclistes que s’aventurin a passar per els citats camins a sortir-ne.

Ho han posat en coneixement del ajuntament i del regidor d’esports.



Una mica de tolerància i de respecte per les dues parts te que convertir això en una anècdota.
Aquí teniu l’enllaç a la pagina dels arquers.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Suposa un perill pels ciclistes només?
si jo passejo per allà amb les meves filles no hi haurà cap senyalització que m'informi del perill que correm?
Si és així, l'acte d'irresponsabilitat és del arquers i no hi ha volta de full.
Si per aquests terrenys que tenen arrendats hi ha camins transitables, han de saber que els pot utilitzar qualsevol persona a peu i que no els hi dóna llibertat per a què qualsevol activitat sense cap avís de precaució.

TPC

L'Albert ha dit...

Totalment d’acord, en qualsevol activitat es el que la fa o la organitza, qui te que prendré les mesures per evitar les molèsties, danys o el perjudici als altres, avisar ho en un cartell no eximeix de res.

¡¡ Ull que embruto l’aigua, o compte que el gos mossega, ¡¡ atenció descarregues elèctriques, perill caçadors, es l’amo del gos, el caçador o el que te el transformador elèctric el que ha fer tot el que calgui per evitar el mal, no la gent que passeja.

Convidar nos a que no fem servir els camins que passen per les finques trobo que es de dubtosa legalitat, per això penso que s’ha de fer un exercici de tolerància i de respecte, així tots podem gaudir de les nostres aficions.

Anònim ha dit...

Es curios, el responsable del club te molta traça amb l'Alcalde i quin era el que encapçalava la sortida en moto, més cotxe de policia, etc., crec que hi ha una mica de lloc brut en tot això, d'altre banda caldria saber si aquest club i les instalacions estan totalment legalitzades, compleixen la normativa pertinent i pasen els control necesaris a activitats d'aquest tipus. Ja que al camp no li podem posar portes i qualsevol dia podria pasar una desgracia.

Silvestre

Anònim ha dit...

Com la resta de alegalitats de Dosrius, li fan la rosca al alcalde i amb aixo ja pasen els controls pertinent, no calen altres papers ni controls, o es que no sabies com funciona aqui la cosa.