jocs florals

jocs florals

diumenge, 9 de gener del 2011

El Ful



Una vegada més, hem rebut en totes les nostres llars “el Full” del nostre estimat alcalde, amb l’encert que cada vegada te un format que és més semblant a una revista ja que per fortuna han canviat el que tenia abans, de full enorme, que justificava la capçalera i on podia imprimir les fotos on sortia, ben grans.

El que podria ser una magnifica eina per tenir informat i cohesionar al municipi veus cada vegada amb major claredat com es converteix en una eina d’intoxicació i propaganda al servei d’uns interessos particulars que obligatòriament el  paguem entre tots.

Es repeteixen una i altre vegada els mateixos projectes en un número al darrera de l’altre intentant que a força de repetir vint vegades una obra, sembli que se’n fan 20 de diferents.

Citen activitats que no es realitzen, per donar a entendre una activitat cultural que és del tot inexistent, silenciant altres molt meritoses que desenvolupen persones o entitats que incomprensiblement mai surten publicades.

D’altres problemes qualificats  com “el més gran problema que té el municipi” ja no te res a dir, fent com els estruços que amaguen el cap sota la sorra per no afrontar els problemes, el que es d’agraïr ja que en les últimes edicions el que feia era intoxicar i confondre amb mitges veritats barrejades amb mentides complertes.

Seria d’agraïr que informessin dels horaris i les dates de les activitats, cursos o viatges amb el temps suficient per apuntar-se i no com ara que ens ho comuniquen en “el full” dos o tres mesos desprès, que no tenen  altre utilitat que omplir un espai que ben bé podria estar ocupat per la promoció dels actes o activitats de qualsevol de les moltes associacions que fan una tasca molt important en el municipi.

També seria bo que tinguessin en compte la dificultat de llegir alguns articles escrits en negre sobre un fons violeta com fan en l’últim exemplar en un article dedicat, vaja... a la gent gran que com tots sabem, té una vista excel·lent.

I a mi personalment m’agradaria un espai més gran dedicat als grups municipals, per saber més dels seus projectes, amb més debat polític i més actual, que els articles semblen fets mesos abans i queden desvirtuats.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Pasate a la "competencia"
www.revistaargonautas.net

J.L.Rueda ha dit...

El Full es un panfleto publicitario del Régimen del Caudillo Jo, que como bien dices pagamos entre todos. Podíamos decir sin miedo a equivocarnos que el Full es un "Full de Estambul" o lo que es lo mismo un timo.

Tal y como dice el Homellop, el que quiera estar bien informado que lea la Revista Argonautas, una revista plural donde todos tenemos voz... (incluso los que piensan diferente a los editores). Esta semana sale a la calle el cuarto número de la edición impresa de la revista Argonautas. Yo que vosotros no dejaría de leerla.

Por cierto, en mi casa la única que lee el Full es la Petra (mi perra) que le falta tiempo de pillarlo al vuelo cuando la brigada que lo reparte lo lanza al aire sin bajarse del vehículo. Deduzco que a la Petra no le debe de parecer interesante el contenido, porque le echa un vistazo rápido y luego lo rompe en cien pedazos.

Y es que la Petra tiene más criterio que muchos otros que andan a dos patas.

L'Albert ha dit...

Felicidades, no es nada facil sacar cuatro numeros a la calle con la que esta cayendo.

Santi Rivelles ha dit...

Cada vez se superan. Pero este número con el brindis de la portada del alcalde y su gobierno, ya es la ostia. Supongo que en abril (antes de las elecciones)tendremos un número nuevo recordando los mismos proyectos.