jocs florals

jocs florals

dilluns, 24 de gener del 2011

El centre excursionista Dosrius




He quedat molt gratament sorprès de lo be que organitzen les sortides la gent del centre excursionista, diumenge vaig anar a fer l’itinerari per la font de ferro i els pous de gel dels voltants de can Bosch, pensava que per fi veuria el de can Ferrerons, un pou que he intentat en varies ocasions de trobar ho sense èxit.

Diumenge tampoc va pogué ser, el que sap on es, no va venir, tant li fa, la volta va ser molt agradable, la persona que portava el grup, no tan sols havia preparat un itinerari si no que venia  molt ben documentada tant pel que fa als topònims, com d’algunes histories antigues, el que va fer que la sortida fos molt mes que una caminada.


La foto es de la font del ferro, nom que ha tingut sempre, encara que alguns excursionistes la anomenen particularment “ dels collonuts” diumenge estava plena de gel.
No es casual ja que esta ubicada on era la bassa en la que antigament feien el gel que desprès guardaven en el pou de glas de can Bosc una mica mes avall.



En acabar varem tenir la sort que en Rafel de can Bosch, que ha passat la seva vida en els voltants ens comentes els dubtes que teníem.

Estaré atent a les properes sortides.