jocs florals

jocs florals

dimecres, 12 de gener del 2011

Acte de la PAC


El proper diumenge dia 16 a les antigues escoles de Canyamars ( son al darrera de la Rectoria) a les 12 del migdia la gent de la PAC, recordar que es un nou partit que tenim en el municipi, ens conviden a un acte monogràfic sobre Can Canyamars.

El partit polític  es presentarà a les properes eleccions municipals en el nostre municipi, ja fa temps que va recollint informació i interessant se per la nostra problemàtica.

Hem parlat molt amb ells, han escoltat a l’ajuntament i persones vinculades a la associació de veïns de can Canyamars en formen part.

Portaran el regidor d’urbanisme d’Argentona, en Xavier Collet, Argentona es un municipi també amb urbanitzacions sense recepcionar que en els últims anys ha fet la feina, senyal que no es res de l’altre mon.

Trobo que es d’agrair la feina de recerca d’aquesta gent i l’interes que tenen per la nostra problemàtica , podem fer ho anant a la reunió que de segur ens serà de molta utilitat per conèixer quines propostes ens fa aquesta formació que ha de tenir un paper molt important en el desenvolupament futur del nostre municipi.

Jo ho tinc molt justet per que tenia altres compromisos però si tot va be no faltaré. 

1 comentari:

Santi Rivelles ha dit...

Jo no podré anar perque treballo el Diumenge. Ja m'explicareu un resum del dit.
Felicitats per aquesta iniciativa.