jocs florals

jocs florals

divendres, 9 d’abril del 2010

Acabem amb les escories i anem per feina


Bes que faríem un tractat de tot el que ens diu en el seu bloc  el nostre apreciat alcalde on ens explica com ha anat això de les escòries , sembla que vol depreciar la feina dels valents ciutadans que per una o altre raó s’oposaven a tenir les escòries a Dosrius.

Sembla que res del fet per els ciutadans o les entitats te cap valor ni utilitat per ell , nomes les seves opinions o la dels promotors son les importants i les que compten, encara que van variant en el temps, ara que si, ara que no.

Cal puntualitzar per el seu bon govern que les al·legacions de que parla eren 7, no 9 o 10 el motiu es per no fer ne una de 9 fulls tancada amb tots els arguments, donant a la gent la opció de fer nomes les que creien oportunes.

Aclarir-li també  que es van recollir en 10 - 15 minuts a la sortida d’una reunió informativa, no en te mes per que es van acabar els fulls i no es van poder firmar mes, la resposta de la gent va superar totes les expectatives.

Ha de demanar mes rigor als seus informadors.

L’important de les al·legacions penso que son els arguments i no la família de qui  ho firma, totes estaven mes ben argumentades i escrites amb un to mes respectuós i rigor que molts dels seus discursos o entrades en el blog , no se amb quins ulls las ha mirat.
Veient la resposta a les al·legacions i ara el comentari que fa en el seu blog sembla que ho ha fet amb ressentiment.

Altre cosa que m’agradaria exposar es que en tot aquest assumpte el que he vist i he conegut  es a molta gent que te una gran estima per el seu poble, destacaria també que molts son gent que no tenen les seves arrels aquí, fet que per a mi es de ressaltar i admirar.

Te un capital humà molt important en el poble que ha estat defensant el mateix que ara defensa oficia lment pro sense cobrar  res, i sense cap mania ni complexa, gent sana, els pot menysprear  o el pot aprofitar, això ja es cosa seva.

La campanya en contra de les escòries ha tingut efectivament i en això li dono la raó comportaments qüestionables sobre tot  per part dels intolerants y antidemocràtics personatges anònims i covards  que volien impedir la llibertat d’expressió cívicament expressada per part de la plataforma en forma de pancartes o cartells, molt macos per cert.

Altre comportament que trobo qüestionable es  malbaratar molts dels diners de la caixa de la comunitat que son fruit del esforç i el treball de tots en pagar cantamanyanes i mercenaris amb titulació universitària ,  que ens volien convèncer que el fum de les fulles del tabac produeixen càncers horripilants pro  cremar els plàstics amb la brossa era una activitat saludable per els pobles del voltant.

De poble si, pro no tontos.

Aquestes coses pudentes, val mes no remenar les, ja esta, no faran servir la pedrera per apilar hi  caca cremada, fin, el poble te problemes molt greus, penso que es millor pensar en solucionar-los i tancar aquesta carpeta definitivament.

Millor dirigir l’atenció cap a altres cosses  ? ja tenim totes aquelles subvencions i ajuts que deia que ens caurien als de can Canyamars amb la nova llei, miri que ho tenim tot molt malament i ja porta cap els 11 anys amb això i estem tots una mica farts de tonteries i excuses, ? cumplira la seva promesa electoral, esta buscant solucions o esta cercan excuses.

4 comentaris:

J.L.Rueda ha dit...

Esta cercan excuses, es un incompetente consumado.
Por cierto con el tema de las escorias puede decir misa, como diría Chiquito de la Calzada, tanto el como el Xavier Mentide... "Se han hecho caquita española... jaarrr" y eso lo sabe todo el mundo... "se’m descarrega una part del cos".

Ana García ha dit...

Pienso igual que tú, Albert. Tema de las escorias zanjado, ahora está dando los últimos embistes de un animal herido, herido en su orgullo.
Tenemos que dejar las escorias de lado, ya está conseguido el objetivo de la plataforma...Ahora centrarnos en la urbanización, no dejar que distraiga la atención de la comunidad con un tema ya resuelto.

Un saludo,

Ana

Anònim ha dit...

Para la urbanización necesitamos de alguien competente y con las ideas claras, a ver si tenemos suerte y el Molina o el Manté le compran una pila de parcelas al promotor de aquí a bajo precio para meter todo lo de Andorra.

Si se juntaran estos dos esto seria el paraíso de los servicios, hasta mercado en Canyamars tendriamos y bus cada media hora.

Una promocion guapa es lo que precisamos, por que no les dais un toque.

L'Albert ha dit...

Señor anónimo, en unos años la banca será un importante propietario del sector, tal vez entonces la administración tenga mas incentivos para ocuparse de esto.
Un promotor con vista para los negocios también nos iría muy bien.

Es muy importante también Ana que los propietarios de aquí sean conscientes de la gravedad de la situación, no todo el problema esta en el ayuntamiento, creo que estamos de acuerdo que en otros lugares no seria posible una situación como la que tenemos.

Los que vivimos aquí tenemos lo que consentimos que nos hagan, si no lo toleráramos muchas cosas serian diferentes.