jocs florals

jocs florals

dimarts, 27 d’abril del 2010

Querellats per garrins


PARC NATURAL CONTAMINAT / El fiscal, així mateix, acusa l’alcalde i dos regidors de Dosrius de permetre que les aigües residuals de la urbanització Can Massuet-El Far fossin abocades sense depuració ni tractament a través de col•lectors municipals a cinc torrents, contaminant l’ecosistema i afectant el Parc Natural del Corredor. Aquesta querella, com la de Sentmenat, atribueix a «raons crematístiques» (intentar eludir el cost de les obres) el fet que els acusats s’hagin abstingut d’actuar per evitar la contaminació. L’alcalde de Dosrius va afirmar a aquest diari que l’assumpte és «cosa passada» i va remetre als seus advocats.

Pot ser es altre raó per no autoritzar el magatzem de caca cremada en la pedrera.

El fiscal fa extensiva la querella a dos regidors mes del nostre ajuntament.

No trigarem en tenir noticies de alcaldes i regidors empaperats per torturar als seus ciutadans que viuen en urbanitzacions, deixant que els carrers i les condicions de vida es degradin, que una cosa es buscar solucions i altre facilitar els ingressos per el subministrament de serveis basics i la protecció activa del patrimoni d’uns estafadors.

Les vies publiques i el subministrament del aigua son responsabilitat del ajuntament, poden tenir un problema i durant un temps estar en fals, pro el que no pot ser son afavorir comportaments, la obtenció d’ingressos i beneficiar a promotors per el no compliment de les obligacions durant dècades.

Aquí els privilegis s’hereten de pares a fills, això nomes es possible sota la protecció del poderós que permite, consiente y tolera, per molt de teatre que facin.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

no meestraña nada que acaben en la carcel des pues de todo lo que se an guardado de todas las subvenciones que an cobrado y que nadie save donde an hido a parar vecino de cañamas

Anònim ha dit...

Al salir su nombre en el caso pretoria ya se ha cuidado bien de borrar y modificar en el ayuntamiento muchas cosas, se pasaba los sabados y los domingos alli remeneando expedientes.