jocs florals

jocs florals

dilluns, 19 d’abril del 2010

Les nevades d’Abril a can Sus.



Els que vivim en el pla de can Sus tenim entre altres  el privilegi de ser els que primer veiem el sol quan surt pel mati, això sumat a l’alçada i a que tenim mes hores de sol que a les valls fa que visquem mes aviat i amb mes intensitat els fenòmens i els processos naturals.


Antigament pot ser era un avantatge econòmic ja que al portar al mercat els primers fruits segurament aconseguien millors preus.

Fa uns dies hem pogut veure en les cases del pla altre vegada els arbres i els terres coberts per una capa blanca, ara sense fred ni gelades, els ametllers, els pruners, els pomers, els cirerers ,fins i tot algunes varietats de ginestes els tenim florint en un blanc preciós, si sumem l’alegria que encomanen els cants dels ocells, haig de dir vos que costa molt marxar a treballar.



Les abelles estan fent hores extres, s’ho estan passant d’allò mes be, apropar-te a un cirerer florit fa una mica de respecte, el zum dels insectes intranquil·litza una mica, les sargantanes prenen el sol a qualsevol pedra, la natura desperta del llarg hivern.


El terra el tenim ple de sols, un dia grogs un dia blancs, un dia grogs i blancs.

Penjo unes quantes fotos de la nevada, per sentir els olors i els ocells heu de pujar.




Pot ser tenim mal camí per arribar, pero tot el que no depèn de l’ajuntament fa goig de veure.
















3 comentaris:

Pere de Canyamars ha dit...

¡¡ Qué bé que vius Albert !!

Pere de Canyamars ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
L'Albert ha dit...

Els Laietans que podien elegir els millors llocs ja que eren poquets, es van instal•lar aquí molt aviat, senyal que si trobaven be.

El Maresme es una terra privilegiada, tenim de tot i a prop.

Records Pere.