jocs florals

jocs florals

dilluns, 14 de setembre del 2009

La Diada a Barcelona


A Barcelona, una ciutat gran i amb molta gent, la diada lògicament te també moltes i plurals maneres de celebrar la, una es la institucional on van les autoritats i que últimament ho fan en els jardins del parc de la Ciutadella, a tocar del zoo, del que ja es fan extensa raó tots els mitjans de comunicació.

Altre lloc on es fan actes amb mes assistència de gent al llarg del dia es en el Fossar de les moreres i els voltants de Santa Maria del mar, on les persones i entitats van a portar flors o a fer un homenatge sincer i emotiu als màrtirs allí enterrats.

Tot en silenci dels mitjans, per això, per compensar una mica, son d’alli les fotos que penjo, per ajudar a ensenyar el que també es part de la realitat de la celebració de la diada en la capital del principat.

Advertir a gent poc amiga de les llibertats que les imatges a continuacio els poden ofendre, sobretot als que roben les pancartes dels seus veïns, intentant ofegar el seu dret legítim a la llibertat d’expressar se,compte que trobaran imatges que els poden fer pujar la tensió.

Avisats quedeu.




Doble clic en les imatges per gaudirles