jocs florals

jocs florals

dimarts, 8 de setembre del 2009

Ja porten la camisa nova





Avui la brigada municipal que no deu tenir feina per fer en les escoles, ni en els carrers de Canyamars, sembla que de cara al sol i amb la camisa nova, ha dedicat el mati a treure les pancartes, fins i tot les del poble veí ja que desprès de dinar han anat a treure la pancarta del pal de la autopista i a tapar les pintades a sota del pont, dins els municipi d’Argentona.


Be, algú li deu tenir que explicar a l'element que els mana com es el joc democràtic, on un dret basic de la gent es expressar les seves reivindicacions cívica i pacíficament i una obligació de les autoritats la de fer ho respectar.
Ell vol jugar de manera que les normes vagin canviant segons el convé i això es fer trampes , les normes han de ser iguals per a tots, la gent es te que expressar en llibertat i les idees han de arribar a la gent en igualtat de condicions.
No pot ser, en un joc democràtic net que una part disposi de tots els instruments de la comunitat, començant per el cens, passant per els mitjans i recursos de tots i ara utilitzant els treballadors municipals per fer escoltar nomes la seva veu i apagar les que son critiques o no coincidents.
Això des legitima al guanyador convertint la democràcia en un joc de tahurs i tramposos.
Això embruteix al que ho fa, als seus seguidors i a tot el que ho calla i li riu les gracies.
Aquets son els pitjors enemics que pot tenir una democràcia ja que la buiden de contingut, les degraden, fomentant la abstenció, utilitzant als ciudatans i els seus recursos en titelles de les seves necessitats.
La societat ha de ser viva, la societat evoluciona , la societat es lliure ,veiem amb pena com en els pobles del voltant les cosses funcionen d’altre manera, com els problemes de les urbanitzacions es resolen sense tantes tonteries, com els carrers es tenen nets, endresats i cuidats, com la societat civil s’expressa en total llibertat, com es respecten les minories, la majoria de vegades ajudats i recolzats per el seu ajuntament i aquí volen tenir el poble en un silenci de cementiri ,on nomes s’escolti la veu del partit únic i la del seu patró.
Nomes tenim que mirar al nostre voltant per veure com aquesta misèria moral, econòmica, l’abandonament, la porqueria i la mediocritat s’escampen per tots els àmbits.
La plataforma anirà utilitzant noves formes per fer se escoltar i la fatxeria anirà al darrera , no amb arguments, ni amb explicacions, anirà al darrera com sempre amb les armes que la han caracteritzat al llarg de la historia.



I això continuarà fins que la gent digui.


1 comentari:

Anna García ha dit...

Está claro, tenemos que abrir la ventana de este pueblo para que entre aire fresco.
Utilizar las escasas brigas municipales para realizar estos trabajos...Podría usarlas para arreglar agujeros en las calles de Canyamars, sería de mayor utilidad y beneficio para los vecinos. Pero eso lo haría si le importaran los vecinos...aunque igual lo que quiere es simplemente que se vayan renovando los carteles, le debe cansar leer siempre lo mismo.

Yo me sigo preguntando:¿por qué tiene tanto interés el alcalde en que traigan las escorias a Dosrius?