jocs florals

jocs florals

dimecres, 17 de setembre del 2008

Una proposta a estudiar

Be, criticar esta molt be i es molt fàcil, pro el que necessitem son solucions.

Jo m’atreviria a plantejar una solució i es que els veïns en assemblea agafin un grup que tingui la confiança majoritària, millor reduït com a molt de quatre persones per fer ho operatiu.

Tots propietaris i a poder ser no significats de cap opció que si no ja la tenim liada, gent amb sentit comú,  assessorats jurídicament per la cambra de parcelistes i   juntament amb altres persones nomenades per l’ajuntament formar un equip de seguiment i  control de tot el procés.

Això donaria als veïns la tranquil·litat de que algú de la seva confiança vetlla per els seus interessos .

Això te un nom i es diu associació administrativa de cooperació i la llei contempla aquesta possibilitat.

L’equip de govern que no vegi i tracti a la gent que critica el que fan com a enemics, no son rivals ni anti ajuntament ,ni enemics de la revolució socialista, es simplement gent que veu les cosses d’altre manera.

Es fàcil d’entendre que el  punt de vista i els interessos del que te que pagar sempre son diferents del que te que cobrar.

Y la resta ens pugem a aquest autobús confiant en els conductors, es la manera d’arribar a algun lloc dons d’altra manera anirem fent i fent voltes i pagant peatges i benzina sense arribar mai  a enlloc.

I si desprès d’això algú encara desconfia de tot i veu fantasmes, seria recomanable que consultes amb un professional de la psiquiatria que en tenim i de molt bons.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Em semble una bona proposta Albert.

Jordi Fort

Pere de Canyamars ha dit...

Albert,
Estic absolutament d' acord amb el contingut i la forma del teu escrit.
Et felicito perqué una vegada més has trobat una sol.lució imaginativa, creativa.
La claredat i la transparencia generan confiança, l' ocultisme i la foscor generan malestar i desconfiança.
Crec que els gestors d' aquest Ajuntament estàn en el pitjor moment de la seva carrera des que van guanyar les eleccions.
Ho dic sense acritud ni animadverssió. Es un sentir general.
Ara estem parlant dels nostres diners, molts diners, massa diners, i molta gent no els té aquests diners de manera que aixó encara ho complica molt més.
Es evident i no s' ha de ser arquitecte, per donar-se compte que aquest projecte està inflat i no s' ha de reduir tan sols per la vía del concurs subasta, sino ja des del mateix projecte.
Tens la meva col.laboració amb el temps que tinc disponible (jo treballo per conte aliena).
Salut

L'Albert ha dit...

Moltes gracies Pere.