jocs florals

jocs florals

dimecres, 17 de setembre del 2008

Els motius

Analitzem el que ha passat.

Ens reuneixen en el pavelló poc abans de un procés electoral i ens fan uns números de l’ordre de  uns 6.000 a 10.000 € per parcel·la i en diuen uns terminis que fan que tots ens anem a casa contents i confiats en aquell grup de persones agradables que veiem il·lusionats i treballadors.

Ha passat molt de temps i poc abans d’altre període electoral rebem un pressupost on els preus per propietari ja pican mes i estem en l’ordre de les 15.000, 20.000 €.

Molts veïns fan al·legacions i els contesten 18 mesos mes tard,  amb alguna mentideta i amb el nou pressupost aprovat definitivament.

Uns pocs mesos mes tard i  pasades les eleccions aquest pressupost inicial, mal contat,  es revisa i ja puja cap els 18.000,, 24.000 € per parcel·la.

No fa gaires dies rebrem  una notificació on els preus ja van de 22.000 als 30.000 per parcel·la, dons resulta que desprès de gastar 500.000 euros en professionals que facin feina ara ens diuen que en els anteriors pressupostos no estava  contat l’enderroc que es el primer que es fa,  ni l’Iva del ajuntament, ale altres quatre milions de mes.

Vet aquí que els treballs els fan uns tècnics que cobren mes quant mes puja el pressupost.

Qualsevol de nosaltres a un proveïdor o venedor que tingues aquest comportament l’engegaríem i deixaríem de confiar en ell, la gent del equip de govern segur que també ho faria i trobo que es fàcil que entenguin la desconfiança.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Les primeres xifres que dones, entre 6 i 10 mil eruos, fixat-hi que es corresponen bastant d'aprop amb l'hipotesi de pressupost que vaig publicar en el blog d'opinions de Dosrius, espero que tothom començeu a pendre conciencia que les meves critiques son totalment fonamentades.

Jordi Fort