jocs florals

jocs florals

dimarts, 11 de novembre del 2008

Un viatge per les clavegueres de can Canyamars

En el passat ple i en reunions de veïns he sentit parlar molt del clavegueram.

Resulta que duran uns pocs anys, l’ajuntament ens va passar un rebut, nomes als propietaris que tenim una casa, de una taxa en concepte de clavegueram.

Això ens anava molt be dons a la que teníem un problema ( i els problemes de clavegueram acostumen a ser desagradables) trucàvem a l’ajuntament i ens el solucionava.

Situació millor que l’anterior que consistia en trucar a l’Antoni y ell cobrava el que li semblava y ho acabava pagant el veí que mes molèsties tenia.

La reclamació de que aquesta taxa que va cobrar l’ajuntament a uns quants propietaris, per la conservació o la connexió del clavegueram l’obliga a pagar la part de les obres que es tenen que fer de nou per aquest concepte ja es antiga, es una vella reclamació que el fill del promotor ha anat reiterant en les seves impugnacions i querelles i que reiteradament també han sigut desestimades.

Es per la seva experiència que no hem fet mai perdre el temps a ningú amb aquestes demandes .

L’argument que es va cobrar una taxa per el seu manteniment i això ens eximeix de pagar aquesta part de les obres es molt atractiu per fer un discurs i atreure l'atencio.

Pro exactament amb els mateixos arguments es pot defensar, que en els rebuts del aigua, que portem tota la vida pagant, i paguem actualment una quota de un import molt elevat a final d’any en concepte de servei de conservació y manteniment de les xarxes d'aigua, i ara es tenen que fer totalment noves.

Penso que aquesta reclamació al promotor es pot fer amb molts mes motius i fonaments que l’altre i m’estranya que els advocats que aconsellen als parcel·listes nomes posin l’interes i l’esforç en les reclamacions a l'ajuntament, per altre banda penso jo molt mes difícils d’aconseguir.

Això dona l’ imatge, per mi, equivocada que el que ens esta ajudant a sortir del embolic sigui el dimoni dels pastorets i en canvi el causant de tot sigui un benefactor i un filantrop.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Albert, de quin bandol estas?

Em sembla bé que el promotor sigui el responsable principal, però no es pot negar que ha tingut els seus complices.

El tema del clavagueram no l'ha assumit mai l'ajuntament, si en algún cas ha fet alguna actuació ha estat recent, desde que van suspendre permisos i van eximir al seu amic promotor de tot. No continuis defensant al ajuntament, no tenen defensa possible, no els actuals, tots, els d'ara i els d'abans.
En quant al tema de qui reparaba el clavagueram, encara que de mala manera sempre ho había fet el promotor, ho puc acreditar, doncs en un parell d'ocasions em va demanar que li cedís durant un dies uns treballadors meus, que ho van fer malament, possiblement, però l'ajuntament no hi era present, perquè insisteixes en intentar fer veure el que no és.

JORDI FORT

L'Albert ha dit...

Jordi, el que desconeguis una cosa no vol dir que no existeixi o que no sigui veritat.

Tu mateix confirmes que històricament ho feia el promotor i de mala manera.

A partir de que l’ajuntament ens va cobrar les taxes de clavegueram jo en soc testimoni i els afectats també que l’ajuntament a instancies nostra o seva els solucionava el problema.

El sentit de la meva entrada no es defensar ni atacar a ningú, es mostrar la diferencia de tracte que un sector del veïnat li esta donant a la mateixa situació segons qui en sigui el causant.

Que una de les parts esta gastant diners per solucionar nos el problema i l’altre també gasta molts de diners pro per que ens costi molts mes.

Estic totalment d’acord amb tu que el promotor es el responsable principal i que sense la complicitat del ajuntament no estaríem com estem, pro podem empitjorar i continua tenint còmplices.

I en soc conscient que mostrar la realitat no els agradarà gaire.

Anònim ha dit...

Jordi,
Tots els veïns, absolutament tots, estem al mateix bàndol...perque tots tenim el mateix problema, tots hem de pagar, encara que espero que molt menys del que volen les altres dues parts.
Els veïns hem d'estar unints en aquest objectiu comú.
Una salutació,

Anna García

L'Albert ha dit...

Estic amb l’Ana, les opcions politiques o els que fan la guerra tenen bàndols, pro els veïns en tenim cap.

Tenim punts de vista diferents tots respectables pro aquí no es fan bàndols , tots tenim el mateix problema i tots esperem una bona solució.