jocs florals

jocs florals

dijous, 28 de gener del 2010

La Plataforma Alternativa Ciudadana de Dosrius PAC




Desprès de molts anys assistint a les baralles i disputes entre dos personatges amb una forta personalitat, que han marcat la vida política del poble fent girar totes les iniciatives al seu voltant, en un esquema de amics enemics, filies i fòbies, bàndols enfrontats i molta mala baba per les dues bandes, sembla que el poble comença a recuperar la normalitat que mai tenia que haver perdut.
Que les persones que tenen il•lusions per fer cosses canalitzin les seves energies i projectes en grups on pogué treballar lliurament i amb el cap ben alt,amb l’ajut d’altres per desenvolupar-les.

Diumenge 31 a l’Escola del Pi,  fa la seva presentació un nou partit polític amb voluntat de oferir nos una opció diferent a les existents.
Gent que no se sent representada per els actuals partits i que pren la iniciativa de crear-ne un de nou.

Un partit 100% de la masia, que neix sense condicionants ni obediències a cúpules de partits externes al poble.

Tot això sempre suposa una feinada per els promotors, no se que ens voldran explicar ni quin es el seu programa, pro penso que son iniciatives que han de ser molt ben rebudes i els hem de donar la oportunitat de escoltar-los.

La competència democratica sempre serà bona per el conjunt, obliga a tots els grups a estar mes pendents de les necessitats de la gent i a treballar mes per procurar satisfer les.

Una bona noticia, sigueu molt benvinguts.