jocs florals

jocs florals

dilluns, 30 de novembre del 2009

Bones iniciatives



Distanciament de la societat, corrupteles, acumulació de càrrecs, comportaments absolutistes, manca de solucions dels problemes dels ciutadans, personalismes, utilització dels bens i espais públics en benefici propi, sectarismes, manca de participació, manca de transparència, poc respecte per els contribuents, dificultat quan no impediments a la lliure expressió dels que no van en la línea oficial.......


La llista de queixes dels ciutadans cada vegada es mes amplia.

L’ocupació de tots els espais d’un sistema que va néixer flexible i integrador, en el que els partits politics majoritaris en fan una lectura immobilista i rígida, orientada nomes a la permanència en les cadires de els mateixos, on sembla que la finalitat de les actuacions siguin bàsicament la sostenibilitat del sistema i l’entramat que els mante enchufats a un erari públic que semblava il•limitat, esta portant al país cada vegada mes avall en les llistes de progrés i mes amunt en les d’ineficàcia i corrupteles.


L’alternativa, el menú que se’ns ofereix en les eleccions, moltes vegades es escollir el mal menor, hem d’elegir entre les patates pasades o la verdura pansida, entre la grip i el mal de ventre, cada vegada trobem mes gent que pasa d’anar a votar per que pensen que tots, si fa o no fa, son iguals.

Properament en el municipi tindrem una alternativa nova i fresca dins el menú on elegir, no podem mes que alegrar nos i felicitar nos, be per la qualitat de les persones disposades a treballar per canviar les coses i be per el que te de competència i necessitat dels partits de posar se les piles.
Observo en les persones que la formen aquella il•lusió i aquelles ganes de modificar la realitat i escoltar a la gent que ja feia molt de temps que no sentia.


Benvinguts.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

PUes yo no lo tengo tan claro, aún asi esperemos a ver como se desarrolla.

L'Albert ha dit...

Claro, nadie lo tiene claro puesto que aun no han ni abierto la boca, pero el que la gente deje de quejarse de lo mal que se hace todo y de lo malos que son los que nos gobiernan, y actúe, encuentro que es para alegrarse.

Tener mas donde elegir también es positivo y que los que están instalados vean que si no se espabilan se pueden quedar en el paro lo encuentro fenomenal.

Cierto es que si luego no hay diferencia con lo establecido, llueve sobre mojado, aun y así la competencia siempre es positiva.

J.L.Rueda ha dit...

¿A que la chapa es chula?, a mi me gusta, se nota que esta bien hecha.