jocs florals

jocs florals

dimarts, 20 d’octubre del 2009

Una gent molt maca


Ara que falta poc per la castanyada, recordo la primera vegada que vaig saber d’una gent, que sota el nom de la Colla del Pilon, em van regalar un cucurutxo de castanyes calentes al entrar a la plaça de Dosrius, per cert molt bones, ara deu fer dos anys.

Em va sorprendre molt gratament l'alegria i el bon rotllo d’aquella gent.

En aquest temps he tingut ocasió de gaudir de mes actes organitzats per aquesta colla que també fan uns calçots per xuclar se els dits.

Aquest cap de setmana he quedat molt sorprès de la gran parada que han fet a la fira del bosc de Canyamars, es tot, es la decoració a la que tenen que haver dedicat moltes hores, son les activitats que feien a dins, tant per grans com per a nens, els espectacles, la musica y per sobre de tot altre vegada l’alegria i el bon rotllo amb el que fan les coses.

No puc mes que agrair les ganes amb que ho han fet tot, la bona imatge que han donat de Canyamars, el bon tracte i el gran esforç desinteressat que els te que haver suposat tot aquest muntatge i la feinada que els ha donat la fira, que estic segur que ho han fet amb ganes i la millor de les voluntats.

Gracies veïns.

Tenen una pagina on podeu veure les activitats que fan.