jocs florals

jocs florals

dilluns, 12 de gener del 2009

El projecte perfecte.

Poques cosses deuen estar tan treballades en el municipi com el projecte de obres de can Canyamars que ens anuncia l’ajuntament  .

Si fem un repàs: es tracta de  un projecte que es va encarregar a un equip de tècnics elegits per la Diputació de Barcelona ( es de suposar que entre els millors ) que van trigar uns quants anys en redactar ho .

Aquest primer projecte es va repassar be, per  veïns i per entesos que li van trobar tot de ays i uys,  motiu per el que  es va fer un segon projecte millorant l’anterior.

Aquest segon projecte que ja contava amb el vist i plau de l’ajuntament i la Generalitat  ha tornat a ser revisat , ara per altre equip tècnic que cobrant un preu molt inferior ho ha fet molt mes econòmic, això si,  conservant la qualitat.

A la vegada aquets  nous tècnics estaven supervisats per altres pagats per la AVV , es a dir que al projecte ara nomes li faltaria la benedicció del mossèn de la parròquia de sant Esteve,de  la qual cosa me’n cuidaré a la que el tingui en les meves mans.

Esperem amb il·lusió aquest nou projecte que ara ja si,  ha de fregar la perfecció .