jocs florals

jocs florals

dijous, 22 de gener del 2009

Un diputat a can Canyamars

El proper Dissabte 24 de Gener L’Eduard Garcia ens porta a les antigues escoles de Canyamars  en Pere Aragones i en Jaume Camprecios.

En Pere Aragones es un diputat del parlament de Catalunya i en Jaume Camprecios es un assesor en temes de territori d’esquerra republicana de Catalunya.

L’Eduard Garcia ha fet un gran esforç per aconseguir la visita la qual cosa li agraïm, es una persona que sempre ha tingut un interès per la nostra problemàtica, sempre ha mostrat la seva voluntat d’ajudar i el mes difícil de tot, ha avant posat el interessos  puntuals de partit en be de una solució beneficiosa per els veïns.

Son dos persones que poden tenir un coneixement molt ampli d’urbanisme i lleis i ens poden ser d’utilitat per informar nos i entendre millor el que ens esta passant.

I nosaltres també podem informar-los de la nostra realitat,  dels problemes i neguits  que tenim, que a l’hora de fer lleis no tinguin en el cap unes parcel·les i uns percentatges d’ocupació, si no que tinguin a l’Anna o en Jesús  o en Jordi de Can Canyamars.

Ja se que es tard per avisar, pro Dissabte de 5 i mitja a set de la tarda  , tindrem tot un senyor diputat a Canyamars a la nostra disposició per parlar de “ lo nuestro”, allí ens trobarem.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Gracies Albert per donar difusió a la visita.
Es cert, potser hem concretat una mica tard l'hora, pero es que encara que pugui semblar el contrari, en Pere Aragonès, com molts d'altres diputats, son politics de veritat i tenen les seves agendes vives i complicades com una sargantana. Tancar l'hora definitiva a costat una mica.
Des d'aqui agraeixo la predisposició que per nosaltres te en Pere i Esquerra en general.
Fins dissabte.