jocs florals

jocs florals

dimecres, 23 de juny del 2010

Butifarrada a Canyamars


Els actes que organitza CiU tenen sempre una cosa bona per la que val la pena assistir hi.

El senyor Vicens te una ma per les paelles i per la carn a la brasa que esta molt lluny de la de altres formacions politiques, la oportunitat de gaudir dels seus àpats compensa qualsevol discurs polític que inevitablement sempre acompanya els  postres en actes de aquesta naturalesa.
Avui per avui on es pot gaudir de la  millor oferta culinària políticament parlant es en els actes de  CiU.

Diumenge van organitzar una botifarrada a Canyamars, una bona ocasió de esmorcar a la fresca en un lloc agradable com es el pla dels bolets, son actes on no cal ser de la ceba i tothom es ben rebut, vaig veure persones d’altres partits compartint l’àpat, el que ho trobo molt maco.


La gent de Convergència ja tenen el cap en les properes eleccions, primer les de la Generalitat on no s’acaben de creure les enquestes que els donen guanyadors i desprès les locals on tenen que presentar una llista engrescadora per la gent dels tres nuclis.


Si a les autonòmiques tenen un clar lideratge i unes llistes amb els que han de anar a les eleccions, aquí en les locals, les coses no estan encara definides, sempre veus una figura central al voltant del que gira el partit que es l’alcalde Homs, motor i anima del que podríem definir com “ la vella guàrdia”.


Aquesta vella guàrdia en la meva opinió tot y haver tingut una presencia important a la historia del poble i per això, mereixedors de tot el respecte i que cal tenir-los en compte com un valor per el seu coneixement i experiència, penso que han quedat una mica allunyats del que son les aspiracions,  les demandes, el tarannà i el funcionament de la nova societat que ha sorgit a Dosrius sobretot aquesta ultima dècada.


La lluita per arribar a l’alcaldia del partit Socialista va estar basada en el descrèdit de les persones que la ocupaven i la campanya constant i ferotge  de desprestigi del partit que governava ha estat molt important, van fer ho be els socialistes i van sembrar molts de  dubtes sobre aquesta vella guàrdia convergent que no ha estat capaç de contrarestar ho (i espero que ningú es molesti per donar la meva opinió amb esperit del tot constructiu)  ni tampoc de connectar amb les noves demandes socials.


Per altre banda el transfuguisme d’un dels seus regidors al grup del actual alcalde en Josep Jo, els va deixar amb la moral per terra.


Sempre he vist en la coalició persones molt valides i preparades, amb ganes, amb il·lusions, amb bones idees i projectes  per el desenvolupament del poble, que han quedat relegats a un segon pla per la força que te en el partit la figura indiscutible de l’alcalde Homs i la seva gent.


Penso que si aquesta vella guàrdia de convergència es capaç de adonar se i fer un esforç de  generositat al deixar el timó de la nau a gent nova, si  son capaços de parlar amb ells i de donar-los el recolzament i la confiança necessaris, aquesta gent nova pot regenerar el panorama polític del poble en la bona direcció, penso que es poden endur una agradable sorpresa dons poden oferir nos una alternativa seriosa i engrescadora al projecte ja del tot esgotat del actual alcalde. 

Això si, a la cuina si us plau, no canvieu al senyor Vicens. 


 

2 comentaris:

Pere de Canyamars ha dit...

En Vicens sempre ha estat un crack per organitzar actes lúdics.
Jo vaig tenir la oportunitat de participar en moltes activitats del Amics de Canyamars fa anys, i en Vicens es l' ànima de l' equip.
Espero que visqui molts anys més i pugui seguir muntant "eventos".
Salut company
P.S.
Quan treuràs aquest color negre tan funest?

L'Albert ha dit...

Salut Pere, vaja àpats bons que fèieu a Canyamars, en parlar amb ell t’explica que va a buscar la carn a un poble que sap que la fan molt bona i el pa a altre, que te molt en compte la qualitat dels ingredients i la manera de fer les cosses.

Un punt i a part em mereix la tristor de comprovar com unes persones que han estat molts anys al darrera de les festes de Canyamars treballant i dedicant hores, ja no assisteixen a cap acte festiu.
El tracte que els han donat a posteriori no ha estat el correcte.

Jo ho veig be Pere amb el fons negre, fa ressaltar els colors, puc provar amb el blanc, un grisos o un Blau, aniré tocant i experimentant, pot ser acabi no tenint un color definit .
Ho tindre en compte.