jocs florals

jocs florals

dimarts, 4 de novembre del 2008

Gracies Internet

Un comentari de la Anna Garcia me ha fet pensar, i sense deixar el debat que tenim obert en la entrada anterior amb un enllaç en el blog del Edgar m’agradaria fer aquesta entrada.

Els que fa molts anys que van comprar una parcel·la a can Canyamars i la resta de persones que ja tenen una edat han sigut testimonis de fets històrics que abans semblaven impossibles.

Parlo de la caiguda del mur de Berlin, de la desaparició en quatre dies de la Unió Soviètica ( la URSS), o de viatjar per Europa sense fronteres, o la moneda única.

I mes a prop, en el nostre país el restabliment de la Generalitat o veure una patrulla de els mossos de esquadra passar per davant de casa o no tenir  que fer la mili.

Els joves, afortunadament no entendran res del que dic pro els grans d’aquí saben de que parlo.

Pot ser avui visquem altre d’aquets fets històrics  impossibles , que el color de la pell no sigui impediment per que una persona preparada pugui ser el president de la nació amb mes poder de la Terra.

Que la gent que ha sigut maltractada i discriminada recuperi el seu orgull.

Penso que Internet ha fet el miracle i que la manera de fer politica cambiara i que sera per be de tots

Aquets fets tenen una relació entre ells i es que eren desitjats per un gran numero de persones.

El que semblava mes fàcil als que van comprar una parcel·la que era tenir uns carrers en condicions això no ho han pogut veure encara.

Que tal si seguim el consell de l’Anna i ho desitgem. 

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja ho veus, fins i tot el President Obama sap la força que te internet i s'ha obert una pàgina web per estár amb contacte amb el seu poble...no hi ha res imposible.
www.change.gov

Saludos a todos,

Anna García

L'Albert ha dit...

Un dia va ser la Radio i altre la tele la que van canviar la manera de connectar amb el ciutadà, això va permetre nous líders i noves maneres de fer.

Qui no tingui en compte avui en dia els nous mitjans esta perdut.

Internet ens permet conèixer molt millor els líders politics i augmentarà la participació, pot ser per això alguns i fugen.

Benvingut sigui si podem tenir dirigents com l’Obama