jocs florals

jocs florals

dilluns, 17 de novembre del 2008

I tant que podrem.

Estic content de com estan anant les cosses per el que respecta a la solució de la nostra problemàtica.

Hem aclarit del tot amb juristes la interpretació de les ultimes respostes dels jutges a les demandes que fa la herència del promotor , estic content per que ens han escoltat amb atenció entenent els nostres punts de vista i la interpretació que fan ens obre el camí a una justa solució.

L’actitud extraordinàriament positiva del ajuntament que esta amb les mànigues arremangades amb la voluntat de solucionar el mes ràpid possible totes les qüestions que han anat sortint últimament, procurant que no es tornin a repetir.

Content, perquè tenen contactes amb l’associació de veïns, aconseguint arribar a acords com que aquets últims aportaran un enginyer que representarà els seus interessos en la revisió que se esta fent del projecte.

Celebro la entesa i que comparteixin responsabilitats.

Content també per que la empresa de enginyeria que fa la revisió esta trobant nous procediments de fer les cosses que estan estalviant diners , mantindran aceres que estan en molt bones condicions i aprofitaran el que es te que enderrocar per trinxar ho i fer gravilla que anirà a la base del nou paviment. També estan revisant alguns criteris de l’anterior projecte pel que fa a les partides que tracten de la fondària de les roques que es troben en el subsòl.

Es d’esperar que el nou projecte una vegada revisat tingui un cost inferior i el consens de molta mes gent.

El coneixement de la situació que han anat agafant els propietaris fa que facin propostes i plantegin qüestions que ajuden a solucionar problemes.

Veig també amb alegria les iniciatives particulars de veïns com la de l’Anna i en Jose Luis que no esperen a que ningú els vingui a fer la feina i estan recollint firmes per demanar al ajuntament cosses que consideren justes, independent ment del resultat penso que hem de mirar-les amb molt bons ulls i ajudar los en el que estigui de la nostra ma.

Content i alliberat, al veure com les cosses marxen amb molta mes gent empenyen del carro.

20 comentaris:

Anònim ha dit...

Tant de bo que les coses millorin Albert. Si el ben bufa tal com expliques, no nomes tu has d'estar content. De totes formes, creuem els dits per que no s'espatlli res pel camí.
Esperem també que per aquelles families que tenen una situació laboral i economica dificils, es pugui trobar una solució.
Fins i tot jo estaria content.
Una abraçada.

Eduard

Anònim ha dit...

El problema sera si somos capaces de empujar el carro en la misma direccion y no hay algun HP que se dedique a poner palos y piedras en las ruedas.
Saludos

Anònim ha dit...

Aviso para navegantes:
HP no son las siglas de Hewleck Packard.

L'Albert ha dit...

Jorge, aquí en Canyamars todo el mundo sabe lo que es HP ( un caballo de potencia, en ingles horse power) .

Haces bien en aclararlo porque también lo puede leer gente de fuera :) y dar lugar a confusiones.

L'Albert ha dit...

Si Eduard, això sembla que va molt millor.

Les famílies per desgracia anem a pitjor i no veiem el fons, es hora de preocupar-nos de les nostres coses i de la nostra feina per que la economia no te bona pinta, en aquest sentit tenim molta mala sort , la factura ens vindrà en el pitjor moment.

Es de esperar que tinguin la sensibilitat social que el moment demanda.

Anònim ha dit...

MIRA ALBERT, SOC CARLES PARERA, I ESCRIC A NIVELL PERSONAL, NO COM PRESIDENT DE L'ASSOCIACIO,DE CUAL JA TINDRES NOCTICIES EN BREU.
PRIMER. ES MOLT INDICNANT LLEGUIR EL QUE AS PUBLICAT EL BLOC,NO TENIM CAP ACORD AMB EL AJUNTAMENT, NI EL TINDREM MENTRES ELLS ACTUIN COM ESTAN ACTUAN. ES MOL LAMENTABLE QUE ELS VEINS ENS TINGUEM QUE RASCAR LES BOTXACAS PER CONTRACTAR UNA INGENIERIA QUE CONTROLI EL QUE ESTA FENT EL CONSISTORI AMB EL PROJECTE DE CAN CANYAMARS, AQUESTA REVISIO QUE DIU EL AJUNTAMENT COSTARA 18000 EUROS QUE NO SABEM QUI PAGARA A DIA D'AVUI, I JO NO SE D'ON TREUS TU LA INFORMACIO, SI EN AQUESTA REUNIO TU NO ESTAVAS, PRO VEIENT EL QUE PUBLIQUES JA PUC IMAGINAR D'ON.
SEGON. ES TRIST QUE PERSONES I VEINS TEUS AIXIN PORTAT A TERME INICIATIVES PARALELES A LES INICIATIVES DE L'ASSOCIACIO PER FER ENTENDRE EL NOSTRE CONSISTORI QUE ELS VEINS DE CAN CANYAMARS ESTEM TOTALMENT EN CONTRA DEL QUE SENS ESTA FEN. PRO TU ENCAMBI ESTAS MOLT CONTEN.
TERCER. SI EM ARRIVAT AQUETS PUNT, ES GRACIES AL CONTENCIOS ADMINISTRATIU, A LA ASSOCIACIO DE JUNTA DE COOPERACIO, I A LES PRESIONS POLITIQUES QUE A DUT A TERME L'ASSOCIACIO DE VEINS, NO PERQUE EL SENYOR ALCALDE I ELS SEUS "SECUACES" SIGUIN MARAVELLOSOS I LA FEINA QUE FAN ESTUPENDA. PER DEU ALBERT, SEMBLA QUE NO ET DONGUIS COMTA QUE CONTINUES FENT LA FEINA BRUTA DEL AJUNTAMENT, PUBLICANT AQUETS ESCRITS, NO AJUDES A NINGU.
SAPS QUE NORMALMENT NO FAIG COMENTARIS A CAP BLOC, PERO AIXO JA ES MASA.SOBRETOT DESPRES DE LES COMVERSES QUE TU I JO EM TINGUT AL RESPECTE. ESPERO QUE PENSIS BE LES COSAS AVANS D'ESCRIURELES.
PERDONA LA MEVA GRAMATICA AMB CATALA, SE QUE NO ES GAIRA CORRECTA,PERO INTENTO MILLORAR.

Anònim ha dit...

Carles, por favor

Explícame solo una cosa que no he entendido:

¿Es triste que dos vecinos tomemos una iniciativa perfectamente compatible y respetuosa con el resto de las que la AAVV o el Albert podáis hacer?

o

¿es triste que el Ayuntamiento no tenga en cuenta a los vecinos ni a la AAVV y nosotros nos veamos obligados a tomar esta iniciativa?

Por favor Carles, aclaramelo por que tanto la Ana como yo respetamos el trabajo tanto vuestro como del Albert, en las formas ni entramos ni salíamos, cada uno lo hace a su manera como considera mejor, y la verdad agradeceriamos mucho saber vuestra opinión sobre todo a nivel personal por que nuestra instancia se trata de eso de participar como vecinos individualmente, independientemente de la militancia, ideas o asociación a la que cada uno pertenezca.

Solo quiero aclarar para la gente "que ve fantasmas" por todos lados, que ni la Ana y yo, hablamos en nombre de nadie, solo nos representamos a nosotros mismos y lo que pedimos es que el vecino que este de acuerdo firme la instancia haciéndola suya también.

No se si es suficiente con esta aclaración pero como hay mucha gente "mal pensada" solo decir que la única firma que no tenemos interés es la del Sr.Promotor, que bastante a echo ya (el ya tiene sus propias iniciativas).

Un saludo a todos y gracias a los que nos estáis ayudando, a los que todavía no ¡¡animaros!! que esto es gratis...

P.D. Carles sabes que tienes mi ayuda si lo considerais oportuno.

"Claro que lo entiendo. Incluso un niño de cinco años podría entenderlo. ¡Que me traigan un niño de cinco años! "...Groucho Marx

José Luis Rueda

L'Albert ha dit...

Apreciat Carles, la informació la trec de la pagina del ajuntament de Dosrius.

http://www.dosrius.cat/taulellDet.asp?id=15

Tenen un apartat on diu “actualitat can Canyamars” on explica que heu arribat a una entesa.

La meva intenció es exclusivament que els problemes es solucionin i com que veig que es van solucionant dons estic content.

Has de tenir en compte que durant molts d’anys hem estat uns poquets estirant del carro i el veure que molta gent treballa i es preocupa, per a mi es una bona noticia.

Si el que diu a la pagina del ajuntament no es cert fas be en dir ho.

Aquestes persones que recullen firmes també son veïns teus i celebro la seva iniciativa, ningú en te el monopoli ni la representativitat de la voluntat o les demandes de tots els veïns, ells ho fan amb la millor de les voluntats i sense cap altre intenció que obtindre una millora que ells consideren justa. Tenen tot el meu respecte i recolzament.

La teva gramàtica es prou entenedora que es del que es tracta.

Gracies per aclarir la meva entrada pro com pots comprovar la informació la he tret de fons que son a l’abast de tothom.

Si teniu converses col•laboreu i arribeu a enteses amb l’ajuntament per a mi es un fet positiu.


Pro per el que estic mes content de tot es per l’alliberament de no pensar en tot això al tenir tanta gent ocupada solucionant nos els problemes.

Molta sort Carles

Anònim ha dit...

Albert, m'agradaria saber com s'arriba a aquesta pàgina des del "web" de l'ajuntament. Doncs no tinc manera de trobar-la.
Si faig servir l'adreça que indiques, em surt sense format i no sembla cap nota informativa més aviat sembla un afegit sense cap i peus.
Pere Sitjà.

Anònim ha dit...

Hola a tots,
Faig aquesta entrada per reiterar el que ha dit en J.Luis.
M'agradaria, Carles, que mai donis res per suposat...
Pere, si entres a la pàgina de l'Ajuntament al marge dret estan els destacats, punxa a "actualitat Can Canyamars" i et surtirà el que ha possat l'Albert.
Aprofito per donar les gràcies a tots aquells que vulgin afegir-se a la iniciativa que en J.L i jo hem iniciat...qui ho faci que sàpiga que ho fa en el seu propi nom, tots anem com a veïns i res més. Tots tenim el mateix problema.
Carles, esteu fent molta feïna, que no s'espatlli per cap pensament visceral...tots els veïns estem amb els que lluiten per aconseguir la millor solució per a tothom.
Anim a tots, crec que estem en el bon camí...
Una salutació,

Anna García

L'Albert ha dit...

Hola Pere, he enllaçat la pagina en la entrada per que la gent pugui ampliar la informació.

Si vas a la pagina del ajuntament:

http://www.dosrius.cat/

Te tres columnes AGENDA NOTICIES DESTACATS

En la columna destacats, el tercer boto diu: actualitat Can Canyamars, fas clic i de allí he tret que veu fer una reunió.

Anònim ha dit...

En primer lloc contestaré a la teva entrada Carles, ja saps que he parlat en diverses ocasions amb tú i que en general m'has donat la raó, però despres de veure com es và manipular als socis en la reunió per escullir al advocat, t'he de dir que has perdut tot el meu respecte en aquest tema, tú mateix em vas assegurar que no permetríes el que vas permetre en aquella reunió, per tant fins que no aconsegueixis depurar ( jo no ho vaig conseguir, però tampoc vaig tenir el recolzament) els membres de l'associació amb interessos personals, econòmics o potser interesos del promotor que tens treballant desde dins, no crec que estigueu en situació de arribar a cap negociació vàlida amb l'ajuntament, crec que m'entens, i quan els veïns socis s’en adonin de com es và portar el tema i com es và presentar l’informació, t’en responsibilitzaran, a tú, no als altres.

En quan a tú Albert, es normal que començis a posar nerviosa a la gent, ja portes un temps alavant a tot el que fan l'Ajuntament i donant-li la raó de volguer cobrar nos tot, no pares de dirnos que tot ho han fet bé, que has localitzat defectes en el projecte que ja vem criticar fà 2 anys. No veus que l’Ajuntament no té cap intenció a buscar sol.lucions, i si accedeixen a algún compromís. Et recordo que fà dos anys vas defensar aferrimament el projecte presentat per l’ajuntament, ara amb les teus comentaris, que evidentment ets lliure de fer, estàs creant confusió i conflicte, et torno a fer la pregunta que et vaig fer en la darrera entrada teva, En quin bàndol estàs? A qui defenses Albert? Als veïns o a l’Ajuntament? Perquè no està gens clar.

Joseph Lluis i Ana, em và agradar molt la vostra instancia, molt ben redactada, tal com hauríen de haber estat les de l’associació de veïns en el seu moment, però qui les tenia que repasar en aquell moment no en tenia gaire interès en que sortissin tant bé.
La vostre iniciativa no pot ser criticada, perquè esteu fent alguna cosa, i tot s’afageix a donar a entendre que alguna cosa no và bé. L’únic problema que teniu, es que ja es va fer una recollida de firmes, fà dos anys, no và tenir cap incidencia, l’ajuntament es passa pel forro les firmes, però el que esteu fent ho veig molt correcte.

Espero no haber estat execivament dur amb aquest comentaris, però ja comença a ser una mica ridicul que per una bona jugada del promotor i les seus col.laboradors, mig poble estigui en peu de guerra contra l’altre, penseu que quan això s’hagi acabat tant l’alcalde, com el promotor i les seus col.laboradors estaran en altres esferes i possiblement no a Canyamars, llavors les que quedem, estarem tots barellats.

JORDI FORT

L'Albert ha dit...

Jordi, dius cosses que no son certes.

Pot ser no en tens coneixement, pro dius que fa dos anys vaig defensar aferrissadament el projecte presentat per l’ajuntament i no es cert , quan ho van presentar varem fer unes declaracions que van sortir en el noticiari de tv Mataró mostrant la nostra disconformitat en que tot el cost l’assumissin els veïns.

Les nostres al•legacions i la nostra postura sempre ha anat en la mateixa línea “no es just que els veïns que son els únics que han complert escrupolosament amb les seves obligacions paguem totes les obres”.
Ho vam dir el primer dia i encara no hem parat .

Per altra banda es van fent coses, ja que estem on estem per què se’n fan i unes les trobo correctes i d’altres no , el que trobo bé ho dic i el que no també.

La gent amb els seus comentaris fa el mateix.

Això Jordi és l’exercici de la llibertat, no té res a veure amb el sectarisme, o la ofuscació .

No entenc com el que es tan senzill costa tant d’entendre.

Tu amb els teus comentaris dónes un altre punt de vista i entre tots, mostrem totes les facetes que té l’assumpte.

No tenim cap motiu per barallar-nos, diem el què pensem dels fets segons els veiem i, tant respectable i valuós és el meu com el teu, al cap i a la fi a tots dos ens interessa que es faci bé i amb el menor cost pels propietaris.

Lamento que algú es fiqui dels nervis per què no dic el què els agradaria però no vaig obrir el blog amb aquesta finalitat.

Penso que entre tots estem aconseguint donar a la gent una idea que s’apropa a la realitat en un percentatge molt elevat.

Vas en molt bona direcció quan comentes la bona jugada del promotor, molt bona i ben executada.

Anònim ha dit...

Hola a todos,

Jordi me alegro que estés de acuerdo con lo que estamos haciendo.No entiendo lo que quieres decir con lo de "quien la tendria que repasar", no se si te refieres a nosotros o a alguien de la AAVV, solo te puedo decir que a nosotros no nos repasa nadie nada, por suerte aunque yo voy "un poco justito de luces" y no tengo problema en reconocerlo, he tenido el apoyo de la Ana que si que esta "bien iluminada", en tiempos pasados no se quien seria el que tenia que repasar los textos, pero me imagino que los que estabais en la AAVV, no erais tontos y tendrías vuestras ideas propias.
Si te parece bien la iniciativa estaremos encantados de tener tu firma, aquí cabemos todos.

Nosotros solo estamos haciendo lo que todavía por desgracia no se ha hecho, y no es otra cosa que realizar una petición en la cual todos los vecinos podamos ponernos de acuerdo y nos podamos sentir identificados independientemente de nuestras simpatías políticas o asociativas por desgracia sabemos que las iniciativas que se han realizado hasta ahora no han tenido los resultados deseados. Por supuesto respetamos el resto de las iniciativas, por que consideramos fundamental valorar el trabajo de cada uno de nuestros vecinos, independientemente de nuestra opinión personal.

Quizá esta vez tampoco se consigan, pero el Alcalde tendrá que dar su respuesta a personas con nombre y apellidos, muchas de las cuales le hemos votado en las pasadas elecciones y estamos hartos de tanto mamoneo, también servirá para conocer la postura real y practica de los partidos de la oposición por que "una cosa es pedir pan y otra dar trigo", no se si me explico bien, pero me parece que es el momento de definirse con toda claridad. A veces tengo "malos rollos" y me da la sensación (espero que equivocada) de que los vecinos somos victimas de estrategias políticas y lo peor es que mucha gente con la que hablo sufre de estos mismos "malos rollos".

Por otro lado esta iniciativa busca el apoyo del resto de los vecinos del pueblo, y por suerte estamos recibiendo apoyos que nos animan a seguir adelante.

No es fácil ir por las casas explicando a los vecinos la idea y buscando su firma,pero la respuesta de los que hemos visitado este lunes a sido muy buena, varios se han ofrecido a colaborar y eso es muy importante por que hasta ahora estas personas nunca lo habían hecho.

En tan pocos días, también nos a dado tiempo a recibir "criticas" de buen rollo, sobre el texto, de personas con responsabilidades políticas que no están de acuerdo en el planteamiento que hacemos, ¡¡¡¡pues que le vamos hacer!!!! esta claro que no siempre se puede gustar a todo el mundo, pero todos los que leéis este blog sabéis que hace unas tres semanas os anime a participar y ayudarme en la redacción del texto, la única persona que se ofreció fue la Ana y el resultado final es el trabajo de los dos, por que nosotros si que "creemos en el consenso" aunque halla gente que no crea.

Como es normal cada uno dará su opinión y habrá para todos los gustos,nosotros no intentamos imponer a nadie la nuestra, pero creemos que el texto es lo suficientemente claro para que cada uno sepa si lo apoya con su firma o no, solo os podemos asegurar que hemos intentado hacerlo lo mejor posible para que todos os pudierais unir a la instancia, seguro que se podría haber hecho mejor, pero las personas que sabrían hacerlo prefirieron quedarse en casa.

A todos los que queráis firmar, también hay hojas en los Talleres Uris, en el Restaurant Cal Victor y en la Cuineta, tal como tengamos mas sitios os lo iremos comunicando.

Y solo una aclaración personal a todos esos que piensan que somos imbéciles "mandados por alguien", a mi solo me manda mi conciencia, detrás mio solo tengo la espalda y el culo.

Un saludo a todos y gracias a los que nos apoyáis, a los que no se sientan identificados con la carta, os pido disculpas por no saber hacerlo mejor, nuestra intención también era poder contar con vosotros.

J.L.Rueda

Anònim ha dit...

Jordi, en mi comentario anterior, después de releerlo, me ha quedado un mal sabor de boca, tengo la sensación de que no me he expresado bien y puedas interpretar mal mis palabras, no era esa mi intención,discúlpame si a sido así, estoy seguro que sabes de lo que hablas, mis aclaraciones no iban dirigidas a ti, son para los que ven fantasmas en todos lados y no comprenden que unas personas puedan actuar por iniciativa propia, pero seria mejor que todos fuésemos mas claros para decir las cosas y no tuviéramos que ir leyendo entre lineas.
Si te animas a ayudarnos a recoger firmas, estaremos encantados.


Es un buen momento para ayudarnos mutuamente entre todos.
Y en esta iniciativa, no es necesario que todos pensemos igual ni renunciemos a nuestras ideas, solo se trata de colaborar con vuestra firma y si podéis echarnos una mano recogiendo algunas mas entre vuestros conocidos tanto de Canyamars como del resto del pueblo,¡¡perfecto!!
Ademas la respuesta del Ayuntamiento la publicaremos y la daremos a conocer para que cada uno sepa la decisión del Alcalde y del equipo de gobierno.

Animaros a participar, en esto cada uno se representa a si mismo y actúa en nombre propio.

J.L.Rueda

Anònim ha dit...

Hola Josep LLuis,
Quan dic repasar no em refereixo a la vostra instancia, que la considero possiblement la millor que he vist en aquests darrers dos anys, em refería a la multitud d'instancies que es van presentar per part de l'associació que jo presidia, la persona que les feia amb tota la seva bona fè, no tenia cap recolzament per part dels altres membres de la junta, i el que hauría estat encarregat de donar els hi forma més jurídica degut a la seva formació, tenia els interesos en altre lloc. La vostra petició, es fins ara l'única que realment demana alguna cosa concreta, no opinaré sobre si jo demanaría un 30% enlloc d'un 25%, doncs aixó es matissar punts.
Entenc que s'hagin pogut molestar altre gent, no per la recollida de firmes en sí, doncs ja t'he dit que no crec que les tinguin en compte, però si de les peticions en l'instancia, i s'han molestat perquè ells tinguent l'estructura i mecanismes per fer ho, no han estat capaços i els hi heu près el protagonisme, que a la fí es el que busquen. Teniu tot el meu suport, però ja estic massa cremat per tornar a involucrar-me activament un altre cop.

Albert, entre els meus molts defectes, no inclou mentir. Et reitero que en aquest blog s'ha tergiverssat molt l'informació, i això fà que ningú tingui clar per quin camí camines. T'agrairía ens fecis una entrada definint clarament la teva postura davant l'ajuntament amb detalls, i la teva postura davant els veïns amb claretat, fins que no ho facis, no sabrem en quin mar navegues.

JORDI FORT

Anònim ha dit...

Albert.
Només un a observació on m'indiques l'accés correcte al "web" de l'ajuntament, en el últim paragràf dius "En la columna destacats, el tercer boto diu: actualitat Can Canyamars, fas clic i de allí he tret que veu fer una reunió". Jo no vaig fer cap reunió.
Pere Sitjà.

L'Albert ha dit...

Disculpa Pere em confonia de persona, gracies per aclarir ho.

? Ho has trobat.

L'Albert ha dit...

Jordi, em faries un favor a mi i a la gent que segueix el blog si ens diguessis on hem tergiversat informació per pogué tenir ho en compte i aclarir ho.

Gracies.

L'Albert ha dit...

Jordi, ja veus, no tinc cap postura ni milito en cap bàndol ni tinc cap posicionament ni segueixo cap camí ni navego en cap mar ni m’interessa cap guerra ni estic en contra de ningú.

Prou feina tinc.