jocs florals

jocs florals

divendres, 4 de març del 2011

Aprofitem ara que tenen ganes de treballar


"Mor un nen al caure-li a sobre una porteria. L'accident es va produir quan al menor es va agafar en la travessera, va caure d'esquenes i li va venir la porteria a sobre, ja que no estava ben fitxada al terra."

El que pot semblar una noticia aïllada la escolto amb mes freqüència del que seria desitjable, si tirem d'hemeroteques comprovarem que el fet es va repetint, sembla que no aprenem.

Les normatives ja estableixen que les porteries han de estar subjectes i en el futbol sala a mes han de tenir un sistema que impedeixi la caiguda.

El patró en les noticies es també la excusa dels ajuntaments, "el nen en la seva inconsciència ha fet servir les instal•lacions sense permís o autorització".

Moltes altres vegades els fets no arriben a la premsa dons la gravetat no passa de lesions mes o menys greus i a vegades de mutilacions.

Penso que tenim dret a exigir el dret a la integritat física dels nostres fills i reclamar que en els equipaments esportius es faci una verificació periòdica de l'estat en que es troben les instal•lacions, no tan sols les esportives, si no també les lúdiques i les que estan a l'abast dels nostres fills.



Adjunto fotografies de l'estat d'unes porteries ubicades en la pista de can Massuet que estan en un estat d'abandonament tal que las fa perilloses, ara que estan preocupats per que tot estigui be de cara a la presentació a les eleccions amb ànim de repetir, crec que tenim l'oportunitat de exigir que prenguin alguna mesura per corregir aquesta i altres deficiències tenint mes probabilitats que ho solucionin ràpidament.




Per que desprès, una vegada votat, altre vegada tot seran excuses, que ja sabem com va aixo.

4 comentaris:

Victoria Geijo ha dit...

La llei és molt clara en aquest aspecte, Albert. Els titulars de les instal·lacions són els responsables del seu manteniment i conservació i han de realitzar inspeccions i revisions anuals per tècnics competents i amb la formació acreditada.
Però, malauradament, vivim en un país amb una tendència a actuar quan ja no té remei.

Anònim ha dit...

Me han comentado ayer, que el ayunatmiento pide que cada entidad cual utiliza las instalaciones de deporte etc (Pavillion etc) tienen que contratar un seguro extra para cada actividad, aun ya lo tienen cada persona que participa en las actividades assegurados. Ademas estan hablando a cobrar alquiler a los entidades etc.

Saludos
Sandy

L'Albert ha dit...

Hola Victoria, si una empresa tingues les cosses així la avorririen a multes, en canvi l'administració que te que donar exemple, al menys en el nostre municipi es d'una deixadesa incomprensible, esperem que al menys per les eleccions ho tinguin be.

L'Albert ha dit...

Poco sentido comun Sandy, gracias por tu interesante aportacion.