jocs florals

jocs florals

divendres, 18 de desembre del 2009

A Canyamars tambe ens equivoquem

Una de les coses on estarem tots d’acord es que els humans ens equivoquem.

Els avenços que gaudim venen majoritariament d’una llarga succesio d’essajos i errors fins que no l’encertem, aixi i tot som els unics que ensopeguem dues vegades amb la mateixa pedra.

Els errors es donen en tots els colectius i en els aspectes mes insospitats, un podria pensar que no es posible que en un projecte de reparcelacio hagin errades de 1 milio d’euros en partides duplicades i aixi ha estat.

Ningu es podria imaginar que es contes l’IVA dues vegades afegint dos milions i mitg d’euros de mes en un proyecte i aixi ha estat.

El que ja ningu es creuria mai es que les dos errades fosin en el mateix projecte i es van donar en el nostre, aquets i altres errades que no pasaré a detallar per que es pensaran que tinc una predisposicio en contra quan es tot el contrari, cap altre intencio esta en la meva voluntat, que les cosses es facin de la millor manera posible.

Dic l’anterior perque ara tenim un nou projecte de reparcelacio que esta en exposicio publica, tots rebem una carta i la atencio va directe a la cuantitat, es important el que ens toca pagar, pro el mes important de tot ara es comprobar que les dades de la nostra propietat son del tot correctes.

Insisteixo en aixo perque poden haber errades que ningu es pot imaginar, de fet en surten.

Tenim la fortuna de que tant en Sergi que es la persona que esta atenent a la gent en el ajuntament com el regidor d’urbanisme, tenen una total predisposicio d’escoltar, d'atendre a les persones i solucionar tots els problemes que vagin sortint.

Una vegada aprobat el projecte definitivament, s’inscriura en el registre de la propietat i llavors cualsevol errada sera molt mes dificil de demostrar, molt mes dificil de solucionar, molt mes car i no tindran en Sergi ni en Joan que estaran fent altre feina.

Entrades relacionades.