jocs florals

jocs florals

dilluns, 24 d’agost del 2009

Un vecino ¡¡ con un par


Un vecino de la urbanización can Canyamars se niega a pagar voluntariamente el impuesto de circulación debido al mal estado de las calles.

Clic aqui.

El vecino considera que no recibe compensación alguna por sus impuestos desde hace muchos años y ya esta harto de años de mentiras y promesas que nunca solucionan nada.

Sabe que la administración tiene la sartén por el mango. Que le van a cobrar y además con recargo pero el se niega a hacerlo de forma voluntaria, este dinero se lo van a tener que quitar a la fuerza embargándole la cuenta.

Bien por su actitud que considero de una gran dignidad y ejemplo de ciudadanía, como persona, mi total apoyo y admiración a su iniciativa.

El contraste es aun mayor al ver como otros vecinos con muchos más problemas que el, se mantienen pasivos o doblan el espinazo, al paso de los responsables de toda esta dejadez y todo este engaño.

José, estoy orgulloso de tenerte de vecino.

Esperamos impacientes la respuesta del ayuntamiento.


Las fotos que adjunta a su queja













19 comentaris:

Anònim ha dit...

Recolzo totalment a aquest veí, malgrat que jo no ho estigui fent. Jo de totes formes, aconsellería a aquest veí que que diposités els diners en una notaria i així deixar constancia que no ho fà pel simple fet de no pagar, si no que es com a protesta pel frau que els veís de Can Canyamars portem anys soportant.

Diversos veïns han presentat instancies sol.licitant que l'ajuntament aclareixi d'una vegada i per totes qui n'es el propietrari dels carrers en l'actualitat, no han rebut cap resposta, o si l'han rebut, ha estat amb evasives de tal manera que encara no se sap en clar. Si el propietari n'es l'ajuntament, llavors estan obligats a com a minim fer-ne el manteniment, no a arrenjar-ho, però si a mantenir-los en estat de circulació i dins lo possible, nets. Deixant apart el tema de si el projecte es correct, qui l'ha de pagar, quina part han de pagar els veïns, quina part es responsabilitat per negligencia de l'ajuntament, etc., crec que els administradors de l'ajuntament estan massa convençuts que els burros dels ciutadans mai es plentejaran contra ells com a persones, no com a ajuntament, aviat podríen veure que estan molt, però que molt equivocats.

JORDI FORT

L'Albert ha dit...

Jordi, si el propietari es qui esta apuntat en el registre de la propietat com a tal , el propietari dels carrers es la herència jacent del promotor.

Ara be, la cessió gratuïta dels carrers es una obligació del promotor que la va acceptar al iniciar la urbanització ja que va acceptar els drets ( que son la edificabilitat) i per tant les obligacions que son les cessions i la obra civil.

Aquest senyor que en pau descansi va entregar per dues vegades a l’ajuntament els carrers i el nostre consistori no el va contestar en cap de les dues ocasions , amb el que també tenim provada sobradament la seva disposició i bona voluntat de entregar-los.

Així dons podem entendre també que l’ajuntament va acceptar els carrers per silenci administratiu.

Be, ara el alcalde que tenim deia que si pagàvem les obres que estaven en el projecte de urbanització, l’ajuntament assumiria la propietat i posterior manteniment dels carrers.

La manera de obtenir-los es per mitja del projecte de reparcel•lació on cada propietari paga i cedeix la seva part de carrer, d’aquí podríem deduir que la propietat dels carrers es de tots els propietaris, ja que al comprar la parcel•la també compràvem la part proporcional dels serveis que feien possible la seva edificabilitat.

Ara be la urbanització va canviar el sistema anterior on les cosses ens les teníem que solucionar els veïns , el tractament que ens donava l’ajuntament era el de propietat privada ja que ell no podia fer res per arreglar-la ja que la obligació i la responsabilitat era dels propietaris.

Be, a instancies de la associació de propietaris l’ajuntament va acceptar de fer se càrrec de l’arranjament de la urbanització i va fer el canvi de sistema, ara a cooperació.

Ara, la situació actual es la inversa i qui te la obligació de fer les obres i el manteniment es l’ajuntament ja que com podem comprovar nosaltres no podem fer res, som subjectes passius.

Penso que la cosa esta molt clara i no ens hem de deixar enganyar per moltes excuses de mal pagador i trolas que ens digui ningú , la responsabilitat de l’estat ara dels carrers es del Illustríssim senyor alcalde de Dosrius, actualment el Senyor Josep Jo i Munné .

L'Albert ha dit...

Una de les cosses que ho aclaririen tot seria una carta del ajuntament firmada per el alcalde on digues de qui son els carrers.

Seria una manera de oficialitzar la situació.

Així podríem anar en contra del culpable o demanar indemnitzacions quan tinguem un accident.

Pro es diu en privat o a cau d’orella, ell i els seus apòstols ,als funcionaris o a qui es va a queixar, pro una proba documental que esvairia totes les dubtes , això no.

Per escrit el que diu a les festes majors, o el que diuen els funcionaris, això no, i per que, dons per que es mentida, tan senzill.

Boira per que no veiem clarament al veritable responsable de l’estat dels carrers.

L'Albert ha dit...

Mireu com la Diputació li diu al veí:

“ respecto a la situación que expone, hemos remitido el correo al ayuntamiento de Dosrius, ya que la queja en cuestión es de su competencia.”


I molt respectuosament, la queixa no se la treuen de sobra amb una notificació de calaix ni amb silenci administratiu com fan aquí, que encara estem esperant que ens diguin alguna cosa de les al•legacions al susto que ens van donar amb la carta de la reparcel•lació.

Amb la autorització del veí en la carta estan les seves dades, entre elles la adreça del correu electrònic, si algú el vol felicitar, o fer li un comentari te la adreça .

Anònim ha dit...

Alguien tira tierra en los agujeros, en todo el verano los hemos tenido al aire libre en todo su esplendor, hoy veo que están tapando otra vez, que bien, ahora que las tormentas se van a llevar la tierra que ponen.
Genial un ayuntamiento de risa si no fuera por lo que nos da por c

Anònim ha dit...

Aquí precisament es on jo volia arribar Albert, queda clar doncs que els carrers pertanyen al ajuntament i mantenen el silenci quan s'els pregunta que ho aclareixin per escrit perquè saben perfectament que alguna mena de manteniment haurien de fer, igual com el clavagueram que durant anys ens van cobrar la taxa però no van fer el manteniment, i si alguna intervencio puntual van fer, de ben segur que no justificava el cost de les taxes que havien cobrat.
Be, així entenem que els carrers son seus, no els arranjaran fins que els hi paguem l'impost revolucionari, però mentres tant qui els ha de mantenir en estat de circulació, perquè de l'impost de circulació tampoc en tenim bonificacions. Amb tot això, he d'entendre que l'ajuntament no fà el manteniment minim que hauria de fer dels carrers de Can Canyamars, mantenen silenci sobre la seva titularitat, i saben perfectament que estan perjudicant als veïns voluntariament i sense amargar s'en, llavors, si estan actuan amb tota conciencia i saben que no ho haurien de fer, estan prevaricant, i la prevaricació es un delicte penal que pot portar penes de presó.

JORDI FORT

L'Albert ha dit...

Las vías publicas y los servicios de can Canyamars no están inscritos en el registro de la propiedad a nombre del ayuntamiento, pero no lo están por que no las ha inscrito, primero al no aceptarlas cuando por dos veces se las cedió el propietario y ahora porque no ha ejecutado ninguna reparcelación.

Esto no le exime de ninguna responsabilidad, las vías públicas del municipio son de su exclusiva responsabilidad y las de can Canyamars lo son aun más al tener ademas la obligación de ejecutar los proyectos necesarios para su recepción.

No olvidemos que la urbanización tiene el sistema de cooperación por el cual el ayuntamiento asumió la obligación de solucionar los problemas urbanísticos que pudiera tener.

Cada día de retraso es un día de molestias y perjuicios a los propietarios causados por la incapacidad o la poca voluntad de hacer su trabajo del responsable , muchas veces mas preocupado en proyectos que les faciliten la reelección o su promoción personal que no de los que realmente son importantes para los ciudadanos.

Para no decir la verdad y asumir su incapacidad para resolver el problema se inventa un discurso de medias verdades, es como si te piden una foto para el carnet de conducir y les das una de cuando tenias 8 años, en realidad eres tu y es tu foto, podéis estar discutiendo todo lo que queráis, pero es evidente que intentas engañar y ocultar la realidad, ahora eres mas feo, tienes menos pelo y algunas arrugas, la actual no la enseñas por que no te gusta como te ves.

Anònim ha dit...

Y a que esperamos para hacer una revuelta popular y pacifica?

J.L.Rueda ha dit...

Pues a que las 2 Asociaciones de Vecinos de Canyamars, se pongan de acuerdo de una vez por todas.
Mientras eso no ocurra, el Caudillo y la Cargo de Confianza nos seguirán jodiendo.
Eso es lo que hay.....

P.D. El peligro de que te estén jodiendo permanentemente, es que al final termina gustándote, y eso es lo que parece que nos a los vecinos de Canyamars. No os gastéis todo el dinero, guardar un poco para vaselina, porque nos va hacer falta.

Anònim ha dit...

Les 2 associacions mai es podran posar d'acord Josep LLuis, quan jo era el president de l'associació de veïns de Can Canyamars, vaig sugerir convidar a algunes noves persones a formar-ne part de la junta, entre elles a en Carles Bosch a algú del PP, i fins i tot a alguns dels del bandol Socialista per evitar que es polititzes a un sol grup, però alguns membres no ho van volguer, en una altra ocasió vaig convidar a en Tomás, el resultat es que durant tota la reunió va rebre indirectes i va decidir no tornar més. El grup de la junta de Veïns de Can Canyamars es un grup tancat, amb interessos personals que han trobat la forma de fer politica prostituint (igual que fan els socialistes) una associació veinal per interessos propis, més `propers als del promotor que als dels veïns. Han enganyat als socis, m'han enganyat a mí, i ho sento tenir que dir, tots hi perderem en el process, però alguns d'ells ja hi han guanyat. Tant sols cal que et fixis una mica en quin ha estat el seu objectiu, crear una comisió per controlar les obres, el financament i a l'ajuntament, ja ho saps, qui està present, alguna cosa li esquitxen. També van conseguir fer creure als socis que contractant una abogadeta de barcelona els hi aniria millor que amb un 1ª linea de Mataró, aixó si, pagant 5 vegades més car l'advocat, tornem al tema de qui esta al mig, alguna cosa li esquitxa. En fí Josep LLuis, jo ja no crec en ningú, masses vegades he vist com tots en volen treure partir d'aquesta situació.

JORDI FORT

Anònim ha dit...

Cualquier persona que llevamos muchos años tratando con este ganao tenemos claro que la asociacion de vecinos salio impulsada por la familia del que vendia los solares al ver que la cosa iba en serio. Amenaza al alcalde con el palo y la zanaoria, primero le da el palo y le amenaza con el juzgado con informes que os da incompletos y luego le da a elegir entre el palo y la zanaoria.
Que creeis que ha pillao este que no es tonto pues la zanaoria que es dulce.
Aquien esta beneficiado de la situacion actual que es el mismo siempre ha hecho lo mismo. la asociacion anterior lo estaba llevando muy bien con mucha inteligencia
Yo ya estoy en la reserva prefiero no mi nombre

Anònim ha dit...

Las fotos parecen mismamente de la superficie de marte, grabaran otra pelicula, el director de la anterior se ha quedao con la copla y le esta dando al rulo, que miedo me da vivir ahi

Anònim ha dit...

Interessant, la idea d'aquest veí. En podriem prendre exemple tots plegats. Com he dit d'altres vegades en d'altres ocasions, tots els que escribim aquí, tenim interessos diferents, però un problema comú: Can Canyamars.

Obviem el que ens diferencia i enfortim el que ens uneix. I en aquest sentit, proposo, com aquest veí, la objecció fiscal. Consignar al Jutjat de Mataró els diners corresponents als impostos de circulació dels nostres vehícles. Qui s'hi apunta?

Anònim ha dit...

Aquesta idea que proposes podria donar resultats inesperats Carles, en un moment en el que l'ajuntament no passa pels seus millors temps econòmics seria interessan veure que fan amb un 25 o 30% d'ingresos menys, però ens faria falta un conseller jurídic que en sapigues alguna cosa d'aquest tipus de situacions (cosa que no vem tenir en l'Asociació de Veïns malgrat que hi havia un advocat entre els seus membres). Per consignar els impostos en el jutjat, s'ha d'haber presentat una reclamació que justifiqui la consignació. Qui organitzarà a tots els veïns? Qui s'en encarregarà de fer tots els tràmits? Cada veí individualment? LLavors està destinat al fracàs, amb qui comptem que sigui a la vegada prou intel.ligent, honest i altruista per estar disposat a rebre totes les traicions, pals i critiques? Siguem realistes, Can Canyamars te el que es mereix, no cal més que fer una ullada per veure que no tot es culpa de l'ajuntament, som en general, uns deixats, ja ens va bé culpar a l'ajuntament perquè així ens auto-justifiquem de com ho hem deixat deteriorar tot. Tan dificil seria que cadascú s'en ocupés de mantenir net i ordenat el seu tram de façana i vorera, els solars vuits nets de herbes i vallats, procurar que les terres no s'escampin al mig del carrer, etc. Amb aquestes petites aportacions individuals de cada veí mentres estem a l'espera del arranjament, l'imatge visual de l'urbanització cambiaria el suficient per no tenir que sentir-nos avergonyits del lloc on vivim, reflexionem sobre això.

JORDI FORT

L'Albert ha dit...

Jordi, tot i tenint raó en l’esperit i la filosofia del teu comentari has de tenir en compte que un sol propietari ho es del 25% de les parcel•les, que no es poden fer obres ja que estan suspeses les llicencies i no podem actuar en les vies publiques a nivell particular ( encara que mes d’una vegada ho fem per arreglar una claveguera o un forat perillós).

A mi m’agrada mes la proposta mes en positiu d’en Carles Bosch pro necessitem ajut i assessorament.
Si us sembla comencem per l’informa cio, els partits teniu la possibilitat d’ajudar-nos en el que es l’aspecte legal de com es pot fer. De quina manera, quines conseqüències pot tenir per el contribuent, per que no ens ajudeu amb això ¿.

Amb mes dades podem prendre millors decisions.

Comencem per crear un grup a Google de debat de la idea i veiem com es pot articular i quin es l’interes i la disposició dels veïns, comencem per aquí.

A la que pugui em poso i creo el grup.

L'Albert ha dit...

Com a contrapès a el comentari d’en Jordi Fort, m’agradaria dir que la majoria de gent que jo conec que formen part de l’associació de veïns de can Canyamars ho fan de bona fe i son persones molt valuoses que treballen en be de tots.

A totes les organitzacions en trobarem de elements que busquen nomes la seva projecció personal, el seu propi benefici o el del seu patró, d’això no sen lliura cap, la gent acaba veient ho i al final ningú els fa cap cas.

Aquí alguna gent es juguen mots de diners i hem de tenir en compte que intentaran de la manera que sigui sortir sen amb la seva, pro d’una manera o altre, com els malats, en algú hem de confiar.

L'Albert ha dit...

Ja he creat el grup:

Aquesta es la adreça de la pagina http://groups.google.es/group/resistenciacanyamars

Aquesta la adreça de mail resistenciacanyamars@googlegroups.com

De segur que alguna cosa he fet malament i no va tot be, pro ja ho direu i ho acabarem fent funcionar.

He enviat algunes invitacions ja que ho he fet restringit.

Agrairia que ho publicitesiu per que arribi al màxim de veïns.

Anònim ha dit...

Albert, jo no he dit que els responsables siguin la gent que forma part de l'Associació de veïns de Can Canyamars, doncs una cosa es el soci, que prou enganyat està i l'altre es els membres de la junta que n'hi han de tots tipus. Alguns que es fan els cecs i així eviten admetre que en son en part responsables de no haber sabut portar el tema millor, d'altres que ja els hi và bé viure enganyats i eviten coneixer altres versions i el grupet que els enganya a tots i també als socis per poder obtenir ells el seu rendiment politic i econòmic, creu-me, Albert, jo hi he estat dins i he hagut de lidiar amb aquests toros, se bé el que dic, no mouran fitxa fins les properes eleccions o fins que puguin junt amb l'ajuntament negociar amb l'empresa adjudicataria el que tots sabem.

En quan al tema dels carrers, no hem referia a arranjar l'urbanització, simplement que hi han llocs on degut a la millor cura dels veïns l'imatge no es tant negativa com altres.

JORDI FORT

JM: BLANCA ha dit...

Vecinos creo que ya es hora de tomar medidas , que no nos tomen mas el pelo , todos tenemos que negarnos a pagar impuestos , depositarlos en un banco , haciendo constar en la cuenta el motivo de los ingresos , nadie nos puede hacer nada ya que lo hacemos por una causa justa y nadie creo que se atreviese a tomar medidas en contra de ningun vecino , pero eso si tenemos que hacerlo de manera conjunta . tambien propongo un domingo cortarle el puente de Dosrius al señor Josep JO , para demostrarle que estamos en desacuerdo con la gestión que hace en esta Urb. y demostrarle que realmente estamos hasta los COJONES de sus putas mentiras