jocs florals

jocs florals

dimarts, 4 d’agost del 2009

Per les llibertats


Un fet molt greu que se n’ha parlat molt en les festes es confirma i es que des da l’ajuntament es va ordenar a la brigada municipal de treure les pancartes que estaven a la entrada del poble, les havia penjat la plataforma cívica que esta en contra de la instal·lació en el poble d’una planta de tractament i emmagatzematge d’escòries provinents d’incineradores de brossa i foneries.

Molt greu per que la llibertat d’expressió es un dret basic reconegut a la constitució i la seva limitació ens fa tornar al temps mes foscos i profunds de dictadors i cacics.

Molt greu que en un poble on tot esta com esta i la brigada municipal te moltes feines pendents de fer , els politics o càrrecs la entretinguin per resoldre les seves guerres personals.

Molt greu perquè utilitzen als treballadors públics per les seves necessitats politiques enfrontant als treballadors amb una part important de la societat, utilitzant una vegada mes els recursos de tots en el seu propi benefici personal i polític.

Molt greu per que limitant la llibertar d’expressió cívicament expressada per la plataforma, no fan mes que radicalitzar-la i obligar la a utilitzar altres estratègies a les que vista la actuació municipal no els queda mes remei i que amb la seva actitud no fa mes que legitimizar les i fomentar-les.

Aquestes actuacions son un atentat greu en contra de la democràcia i no fan mes que mostrar la seva debilitat i la manca d’arguments en un assumpte que cada vegada fa mes pudor i els te mes embrutits, com no podria ser d’altre manera donat el material de que es tracta.

Tenen del tot perduda la batalla de l’opinió publica i estan mostrant la pitjor cara d’una personalitat antidemocràtica en la mes fosca i carca tradició caciquil iberica.


La meva total solidaritat a la plataforma en contra de tota aquesta merda que ens estan portant al municipi.

Per la llibertat d’expressió.

Per la no utilització dels bens públics amb finalitats partidistes o personals.

Per les llibertats ciutadanes.

Per la gent que ha lluitat i patit per que ens puguem expressar amb llibertat.

Per un ajuntament de tots.

Demanem la dimissió del responsable.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Albert lo has clavado,no de podia decir más claro.

J.L.Rueda ha dit...

Y además utilizan dinero público para pagar una "comisión informativa" que tiene como finalidad convencernos de lo bueno que es para el pueblo y sus habitantes, que esta empresa traiga las cenizas de la incineradora a la pedrera de Dosrius.
Para Canyamars el Ayuntamiento no tiene dinero, para defender los intereses de una empresa privada, ni se lo piensa, lo saca de donde sea, despilfarran el dinero de nuestros impuestos.
Tanto el Alcalde como la Coordinadora o Cargo de Confianza, ocultan la verdad, de lo contrario no tendrían ningún problema en hacer una consulta popular y una Asamblea pública donde cada parte explicásemos nuestra posición.
La preguntas son ¿porque mienten y a quien defienden?
Cada vez más se comportan como verdaderos fascistas,pero esta vez no conseguirán salirse con la suya, cuantos más carteles y pancartas nos arranquen más pondremos, ya veremos que dice de todo esto el Defensor del Pueblo y el Sindic de Greuges, seguro que a la prensa le resultara interesante saber la actitud fascista de los responsables del Ayuntamiento de Dosrius.
No nos olvidemos del resto de regidores del equipo de gobierno, ellos tienen la obligación de posicionarse públicamente, de lo contrario son igual de responsables de los actos fascistas.
Saludos.

P.D. Calentito se presenta Agosto....

Anònim ha dit...

Lo sucedido es grave, pero tambien me parece triste que seamos unicamente 4 o 5 las personas que hemos comentado esto en la red. Estoy seguro de que muchos han leido las entradas sobre este tema y pocos son los comentarios al respecto.
Saludos

Anònim ha dit...

Pues mira, se une uno más con vosotros-

QUEREMOS REFEREDUM

Anna García ha dit...

Ya lo decía mi padre: "Con Franco conseguimos tener muchos derechos...ahora con los socialistas los estamos perdiendo todos"
¿Será posible que vivamos en una dictadura creyendo que somos libres?

Anònim ha dit...

Es molt clar, el o els responsables han de dimitir, els donem tota la confiança i la clau de la caixa , els donem poder per fer i desfer , els donem facultat per sancionar nos i per regular les nostres vides, si ho utilitzen en el propi benefici , fora.

No es un problema de socialistes ni de grups o ideologies, es un problema de persones , en el partit les persones honrades han de exigir també la depuració dels responsables.

Els que han de resoldre els problemes s’estan convertint en el major problema.

Alex

J.L.Rueda ha dit...

Totalmente de acuerdo contigo Alex.

Anna García ha dit...

Sigo pensando que con los socialistas se han perdido muchos derechos...no sólo hablo del tema de Dosrius, hace más de 20 años que trabajo y lo he visto cada día con la disminución de los derechos de los trabajadores...y lo han eleborado y firmado los socialistas...y no me considero una persona de izquierdas...ahora el socialismo sólo está en las siglas.