jocs florals

jocs florals

dimarts, 5 de maig del 2009

Hem d'anar a l'escola

El proper Diumenge dia 10 , a les 12 del matí, la plataforma ciutadana en contra de la instal·lació de la planta de tractament d’escòries a Dosrius en la que estic participant activament farà un acte informatiu en l’escola del Pi de Dosrius on explicarà els motius de la seva oposició.

No es un acte en contra de cap persona ni en contra de cap grup, ni qüestiona cap projecte polític, es tan sols l’exercici d’un dret cívic basic com es el de la llibertat d’opinió al que no hem de renunciar mai, ni aceptar cap presio en contra.

El fet que la gent i les entitats que formen la plataforma no sigui coincident amb la voluntat d’algun membre del equip de govern es una mostra de normalitat democràtica, les persones com sabeu no acostumem a coincidir sempre en tot, això no fa a ningú millor o pitjor que l’altre, es únicament la constatació de la diferencia que la entenc enriquidora.

Tampoc es tracta de jutjar la actuació de ningú, entenc que tothom defensa la opció que considera millor per el conjunt segons la seva visió o interessos personals.

Fins ara nomes tenim els arguments a favor i les dades que ens ha donat l’equip de govern en una nota de premsa.

Las associacions de can Canyamars, la associació de Veïns de can Massuet, l’AMPA de l’escola del Pi, el centre escursionista de Dosrius, la federacio d'ecologistes de Catalunya EdC, el centre d'ecologia i projectes alternatius (CEPA)  i el col·lectiu ecologista el Roure, una vegada valorada la exhaustiva informació de que disposen pensen de manera molt diferent.

Entenem que per una persona que viu o te una propietat en el municipi pot tenir repercussions el trasllat de la planta de tractament d’escòries i la creació de un abocador.

Entenem que en un assumpte d’aquesta transcendència es important escoltar la opinió i els arguments de tots, que la hipoteca es per tots i per tant tots hem de decidir.

Es aquest el motiu del acte, compartir l’informacio que es disposa i els arguments de la nostra posició amb la resta de veïns, de manera que tinguin mes elements per formar la seva pròpia opinió.

Així dons el Diumenge a les 12, desprès de la xocolatada, anem a l’escola.

Entrades relacionades

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Podeu comptar amb la nostra presència.

Gràcies.

L'Albert ha dit...

Gracies a tu per la asistencia, desitjo que trobeu elements que siguin d’utilitat per formar vos una opinió, agrairíem la difusió de l’acte.