jocs florals

jocs florals

dilluns, 27 de setembre del 2010

Ronda de Canyamars



Molt maco de fer el recorregut de la 1ª ronda nocturna que va organitzar la gent de Kina Kanya.

Tret de la pujada a can Ballalta que em va agafar de sorpresa, el recorregut es va fer molt agradable.
Vaig quedar gratament sorprès de la bona forma física que te la gent gran de Canyamars. Tot i anar per feina ja que si feia via podria compatibilitzar ho amb el partit del Barça vaig trigar cap a la hora i 40 minuts. 
El circuit estava molt ben pensat i l'organització impecable.


 Li calculo uns 150 participants que esta molt be per ser la primera edició, felicitacions a tots, no tan sols estava molt ben organitzada, si no que la gent era molt agradable, es de les poques activitats que ens han portat papers de la  publicitat a casa. 

1 comentari:

SES ha dit...

Hola a tothom.
Sóc membre de Kina Kanya i, en nom de tota l'associació, voldria agrair l'espai d'aquest blog dedicat a la "Ronda Nocturna" de Canyamars i també tots els elogis i comentaris que hi ha al respecte. Estem molt contents de l'èxit que va tenir aquesta primera edició de la Ronda i de la bona resposta aconseguida per part de tota la gent participant. Esperem, doncs, poder seguir organitzant moltes altres activitats comptant sempre, evidentment, amb la col.laboració i participació de tots els veïns i veïnes de Canyamars i rodalies perquè, al cap i a la fi, és amb el conjunt de tots plegats (organitzadors i participants) quan s'aconsegueixen els grans èxits finals.
Aprofito ja també per transmetre l'enhorabona a tots els meus companys i companyes de l'associació per la gran feina realitzada aquest 25 de setembre de 2010.
Moltes gràcies.