jocs florals

jocs florals

dimarts, 17 de febrer del 2009

Un punt de vista diferent

Tornant a les escòries de la incineradora de Mataró, sobre el paper sembla que llençar-les a una pedrera en un lloc apartat de la gent pot ser la menys dolenta de les solucions.

Des da una oficina en el centre de Barcelona es deuen imaginar un gran forat en una pedra de granit i les estadístiques els diuen que la densitat de població es baixa, sembla el millor lloc, així els camions tampoc han de fer grans desplaçaments

Ja han trobat el lloc i ara faran un informe on ho tenen que explicar de una manera entenedora , a una cosa que pot ser perjudicial per a la salut li diran que te una salubritat negativa o que la activitat es ecològica i sostenible al anomenar a les escòries àrids, que al venir d’una pedrera encara son mes naturals i acceptables per els que tingui la fortuna de que li avoquin despres en el carrer.

Be la gent de can Canyamars sabem per experiència que els tècnics no sempre l’encerten i el problema el veiem des da altre òptica, digueu-nos raros.

No tenim per que dubtar de la paraula del nostre ajuntament quan ens diu que son totalment innoques , deu ens en guardi, pro el sentit comú ens diu que pot ser no ho estan mirant des de la mateixa perspectiva que nosaltres.

Ni veiem un forat, ni ho veiem apartat de la gent, ves com son aquets de Canyamars.


Doble clic per augmentar la foto.



2 comentaris:

Anònim ha dit...

Em vaig enamorar d'aquest municipi pel seu alt grau de naturalesa,
en un trosset de món apartat de la civilització, els fums, contaminació i pol·lucions de la ciutat i ara resulta que serem l'abocador de la MERDA dels altres.

Quina vergonya destrozar aquest encant!

Mireia.

Anònim ha dit...

Hola Mireia,

Seremos “ l'abocador de la MERDA dels altres “, si se lo consentimos al Ayuntamiento…..
No hay que dar nada por supuesto o perdido, este Ayuntamiento esta acostumbrado a que los vecinos “hagamos mucho ruido y pocas nueces”… y por eso nos toma por el pito del sereno.

Desde el Roura están trabajando en el tema, pronto tendremos mas noticias…y cuando llegue el momento de la verdad tendremos que movilizarnos todos sin excepciones.
Yo creo que esto es un pulso entre el Alcalde y los vecinos… y ha llegado el momento de plantar cara o quedar como unos “mierdas”.

También las organizaciones de vecinos del pueblo deben manifestarse, lo mismo que el resto de asociaciones.

Albert, en la foto todavía se ve mas grande el agujero que han hecho a la montaña, desde la carretera no parece tanto….. como la intención sea llenarlo de “escorias o cenizas”, vamos alucinar, hay cabe mierda por un tubo.

Saludos,
J.L.Rueda