jocs florals

jocs florals

dimecres, 9 de juliol del 2008

Impugnacio dels presupostos municipals

En el 2002 la associació de propietaris de can Canyamars ja va impugnar els pressupostos municipals per que no tenien cap partida per can Canyamars.


Deu mido com ha passat el temps, la de feina que ha donat tot això.

Aquí teniu el document.


De les hores les administracions ja porten gastats aquí del ordre dels 500.000 € i tenim tot el enrenou ben clar i la feina enllestida.


He taxat algunes dades perquè mai saps qui ho mirarà.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Albert,
Aquest tema sembla interessant, però quins resultats es van conseguir? Hi va haber-hi algun tipus de negociació per part del consistori? Com va acabar?. T'agrairia ampliar informació sobre aquest tema. La adreça que re-direcciones no em funciona.

Jordi.

L'Albert ha dit...

Proba altre vegada l’enllaç que he comprovat que vagi be.

En la contesta del ajuntament ens deien que habilitaven una partida de 30.051€ per atendre les despeses inicials derivades del encàrrec i redacció dels instruments urbanístics necessaris per atendre les demandes.

Mes endavant es van tapar dues vegades una amb ciment i altre amb asfalt els forats mes importants que teníem en dos dels carrers principals i que ens han permès arribar al dia d’avui amb els carrers accessibles.

Per la meva experiència, adreçar te amb arguments i amb esperit constructiu a les administracions fa que t’escoltin i de una manera o d’altre atenguin les teves demandes.

Si vols la contesta a les al•legacions dem el teu correu i te la faig arribar perquè en la contesta fa referència a totes les al•legacions i estan les de altres persones que no se si els agradarà que ho pengi.

En el seu dia tota aquesta documentació la varem fer arribar als socis.