jocs florals

jocs florals

dimarts, 13 de maig del 2008

Dosrius 2008

El que veieu a continuació es una petita mostra del que puc veure fent un passeig al voltant de casa meva.
De segur que de imatges pitjors que aquestes en podríem recollir per fer un “largometraje” i ens en sobrarien.





Passejant en un dia tranquil penses en la satisfacció que tens quan fas les cosses be, o encara que no en surtin del tot be pro les lluites i procures que estiguin fetes el millor possible.
Son sensacions mescla d’orgull satisfaccio i alegria.





Veient els voltants de casa, en un dia tranquil, penses si els responsables de aquesta situació també estan orgullosos de la seva feina, si a ells, que son els que tenen la facultat de canviar ho, no els fa vergonya de veure tot això.
Si també estan contents, si els provoca satisfaccio o alegria.

I la gent que i viu i ho te que patir a diari:

Que deuen pensar dels responsables, ? amb quins ulls els veuen.
? estan emprenyats.
I quan reben revistes amb les meravellés que es fan en el municipi ? que deuen pensar.
Quins sentiments els deu provocar quan els arriben els impostos cada dia mes difícils de pagar.
? Estan orgullosos o satisfets.


Veien els voltants de casa en un dia tranquil penses que tot això que no provoca ni orgull ni satisfaccio ni alegria a ningu, ja no pot durar gaire.








3 comentaris:

Anònim ha dit...

Albert, les fotografies que ens mostres no fan mes que reiterar el que, per desgracia, molta gente viu dia a dia. De vegades, i veien com estàn els carrers, penso la pasat que es deu gastar la gent que hi viviu pel manteniment dels cotxes, com ho deu passar la gent malalta o gent gran per trevassar la mateixa ginkama cada dia.
Esperem que no hi tinguem mes entrevangs i que la solució arribi aviat i les adnministracions es mullin economicament per minimitzar l'impacte economic.

Bona sort.

Eduard

L'Albert ha dit...

Gracies Eduard.

Les mancances no les tenim nomes per la qualificació urbanística que podria servir de excusa per l’estat dels carrers.

Veig que a ningú li sorprèn tenir cotxes sense rodes i amb els vidres trencats tirats per el carrer, deu ser normal en el municipi.

Ni de les nstal•lacions elèctriques desprotegides o cables de la electricitat pel mitg dels arbres amb el perill d’incendi o per les persones que suposa.

Això es de guarros, de deixats, de tenir altres preocupacions.

Això no te res a veure amb els problemes urbanístics això te a veure amb el caràcter de les persones i diu molt de la personalitat dels que tenen la responsabilitat de l’ordre, la neteja i la seguretat en el municipi.

Anònim ha dit...

Lo mismo pensaba yo, la cosa esta fatal en muchas calles/espacios de nuestro municipio. No todo son problemas urbanisticos, hay mucho guarro e incivico suelto. Solo tienes que mirar la cantidad de trastos que se "aparcan" en los containers cuando hay un servicio de recogida!!!!!. La de basura que se tira por todos los sitios y en general lo poco cuidadosa que es la gente con el entorno. Encima si la cosa esta mal pues como que importa menos dejarlo todo por medio. En fin falta mucha concienciacion.
Saludos